Glitterbakgrund

C.A.G Mälardalen


C.A.G Mälardalen erbjuder specialister inom beställarstöd, projektledning, arkitektur, krav, test och systemutveckling.

Vi är 30 konsulter med i snitt över 10 års erfarenhet vilket borgar för trygghet och hög kompetens, något våra kunder värdesätter högt.

Vi kan därmed åta oss helhetsåtaganden hos kund. Vi hanterar hela kedjan från behovsanalys och förstudie till utveckling/ utrullning och förvaltning.

Våra kunder får hjälp att digitalt transformera sin verksamhet. Framför allt genom att effektivisera och digitalisera sina administrativa rutiner och processer.

Exempel på tillämpningar är intranät, dokument- och ärendehantering, arkivering och automatiserade arbetsflöden.


Våra utvecklare är mycket seniora inom Microsoft.NET, SharePoint/Office 365 och BI. Vi arbetar även med mobila lösningar, Internet of Things (IoT) samt molnlösningar med Microsoft Azure. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant av teknologin för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Vi har idag ett etablerat Center of Excellence (Box365) där vi har samlat vår bästa expertis för att hjälpa våra kunder att arbeta effektivt med sitt kundanpassade Office365. Vi hanterar hela kedjan från behovsanalys och förstudie till utveckling/ utrullning och förvaltning. Läs mer här: www.box365.se.

Våra uppdragsgivare finns främst inom verkstadsindustrin i Mälardalen med Västerås som utgångspunkt. Även Försvaret och offentliga myndigheter i regionen är stora kunder till oss.


Kontaktpersoner

Tomas Täuber, VD
+46 70 841 86 69
tomas.tauber@cag.se

 


Adress

C.A.G Mälardalen
Slottsgatan 21
722 11 Västerås

Telefon

+46 21 17 19 20


Box365 Microsoft SharePoint Försvarsmakten