Glitterbakgrund

C.A.G Senseus


Vi erbjuder erfarna specialister inom kvalitetssäkring, testautomatisering och testsystemutveckling. Med hjälp av generella metoder och moderna verktyg hjälper vi organisationer och företag med strategiskt och operativt testarbete – och säkerställer utveckling av verksamhetskritiska system och produkter.


Våra konsulter har lång erfarenhet och återfinns ofta i ledande och stödjande roller inom kravanalys, testdesign, testautomation och integration. Vi delar med oss och lär ut, ofta i roll som coach eller mentor i förbättringsarbetet. Vi arbetar med företag i många branscher, som telekom, medicinteknik, industri, fordon, bank & finans, handel, spel och offentlig sektor.

Vi hjälper också flera kunder med utveckling av styr-, regler- och test- system. Antingen på plats i kundens organisation, eller som projekt i våra lokaler. Ofta leder detta till längre åtaganden med ansvar inom förvaltning och underhåll av kundernas system.

C.A.G Senseus erbjuder även utbildningar och seminarier i form av öppna eller företagsanpassade kurser. De kurser vi har valt fokusera på är områdena krav och test samt utmaningar som Agilt och Lean.


Kontaktpersoner

Niclas Lindqvist, VD
+46 72 716 40 44
niclas.lindqvist@cag.se

Fredrik Edling, Konsultchef
+46 72 236 68 29
fredrik.edling@cag.se


Adress

C.A.G Senseus
Kista Science Tower
164 51 Kista

Telefon

+46 8 785 25 50


Test & Mätsystem Test & testledning DeLaval Utbildning: Continuous testing REQB: Certifierad Kravhanterare ISTQB: Certifierad Testare Seminarium: Den Agila Beställaren Seminarium: Samverkan i Agila Projekt Seminarium: Continuous Testing