lediga tjänster:

Agil ledare – Scrum Master

Fyra personer runt ett bord bakom en glasruta

Vill du vidare i karriären och jobba med erfarna kollegor som generöst delar med sig av sin kunskap? Vi behöver stärka upp med en Agil Ledare som vill arbeta som Scrum Master eller Agile Coach i spännande konsultuppdrag.

Agil ledare – Scrum Master

1949 739 C.A.G

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att leda Agila Team. Du har kunskap och kan motivera det Agila arbetssättet och dess principer. Vi ser gärna att du har certifiering som Scrum Master eller motsvarande erfarenhet och vill certifiera dig.

Som person har du en stark drivkraft i att fortsätta utvecklas inom din profession. Du delar gärna med dig av din erfarenhet och lär av dina kollegor. Här värdesätts din kompetens och ditt intresse för Agil ledarskap och Agila utvecklingsmetoder. Du får förmånen att arbeta i komplexa produktutvecklingsprojekt i teknikens framkant tillsammans med skickliga och motiverade kollegor som är stolta över sitt arbete.

Du kommer att arbeta på C.A.G Senseus som är ett specialistbolag inom C.A.G med fokus på test, kvalitet och Agilt ledarskap. Våra konsulter arbetar med i uppdrag inom alla branscher som exempelvis myndigheter, industri och bank.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och en diskussion om hur du kan fortsätta din utveckling hos oss på C.A.G Senseus.

Vi tar emot ansökningar löpande.

Kontaktperson

Tommi Uurtonen

+46 73 988 87 74

tommi.uurtonen@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.

X
X