E-handel

CAG är specialister på att utveckla eller anpassa e-handelssystem för företag som har mer komplexa behov. Vår roll är att ta ett helhetsansvar, vilket innebär att vi ser behoven, implementerar, driftsätter och säkerställer en framtida förvaltning och utveckling.

Vårt mål är att ni ska öka er försäljning genom nya marknader, större målgrupper och ett bredare utbud. Att ni ska kunna ge varje kund rätt erbjudande vid rätt tillfälle – och dessutom stärka ert varumärke och få en nöjdare köpare.

Vi vänder oss till företag som säljer till andra företag (B2B) såväl som till dem som säljer till konsumenter (B2C). Inom B2C riktar vi oss främst mot företag som bedriver butiksförsäljning, det vill säga multikanalföretag. Vi har ett djupt kunnande om retail och våra konsulter har drivit en lång rad multikanalsprojekt i Sverige och Europa.

Att introducera eller uppgradera en multikanalslösning kan vara komplext både tekniskt och organisatoriskt. Genom att använda CAG:s metodik och erfarna konsulter förenklas processen. Vi vet sedan tidigare vad som fungerar, och vi vet vad som behöver prioriteras för att projektet ska bli framgångsrikt.

Vi har en särskild fokus och djup kompetens inom integration. Ofta är detta en av de viktigaste och mest komplexa utmaningarna för företag med multikanalsverksamhet. Det är där CAG är som starkast.

Våra specialister har drivit några av de mest framgångsrika projekten inom e-handel. Vi jobbar med marknadsledande partners som Hybris, Apptus, iCore och EpiServer för att säkerställa högsta kvalitet. Detta innebär också att våra lösningar är framtidssäkrade – i en bransch där såväl kundbehov som tekniken förändras i en allt snabbare takt. 

Profiler på CAG

  • Magnus

    Det roligaste med jobbet är att hela tiden möta olika kundbehov och hitta lösningar som kan underlätta tillvaron för våra kunder. Ofta ligger lösningarna i framkant teknikmässigt.

    Magnus, Systemutvecklare