ULF_6933

ISTQB:

Agil testare


Kursen riktar sig främst till dig som idag arbetar i ett agilt team men även intressenter utanför teamet har nytta av kursen. För att på bästa sätt tillgodogöra dig kursen bör du ha ett par månaders erfarenhet av att arbeta i eller nära ett agilt team.


Innehåll

Grundnivån i ISTQB:s agila certifieringsprogram ger dig en grundläggande kunskap om hur du testar programvara i moderna agila miljöer. Kännedom om hur test bedrivs i agila projekt är en förutsättning i dagens tuffa marknadssituation, där både snabbhet, flexibilitet och kvallitet blir allt viktigare.

Du kommer efter avslutad kurs vara väl förberedd inför examinationen enligt ISTQB:s grundläggande agila nivå. Kursen är en orienteringskurs med flera praktiska inslag. Den ger dig verktyg för att kunna bedriva test av programvara i agila miljöer. Grundnivån riktar sig till dig som vill ha en grundläggande kunskap inom agil test av programvara.

Certifiering

Som kursdeltagare erbjuds du möjlighet att ta ISTQB Foundation certifiering för Agile Tester direkt efter kursen (kostnad för certifiering ingår ej i kurspris). Certifieringsprovet för kursen är frivilligt. Observera att du måste ha ett certifikat på ISTQB Foundation Level för att kunna delta i en tentamen för Agile Tester.


Kommande kurstillfällen

26-27 januari 2017, Stockholm
3-4 maj 2017, Stockholm
Teori/Praktik(%): 60%/40%

Pris för kurs 13 950 + 2 900 kr (examinering). Utbildningen är öppen men erbjuds även som företagskurs. Vid intresse och offertförfrågan kontakta oss på training@cag.se.


Anmälan

Välj kurstillfälle*

DELTAGARINFORMATION

För- och efternamn*

Företag och befattning*

Mobilnummer*

E-postadress*

FAKTURERINGSUPPGIFTER

Företagsnamn*

Företagets organisationsnummer

Företagets referens*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Land*

Allergier

Kommentar