ULF_6935

REQB:

Certifierad kravhanterare


Kommer du i kontakt med kravfrågor? Ta chansen att bli certifierad på bara två dagar. Den här kursen är guld värd oavsett om du arbetar som utvecklare, projektledare, ansvariga för kvalitetsfrågor eller medarbetare med systemansvar. Här får du insikt i alla delar av kravarbetet. Insamling, behandling och nedbrytning, granskning och förändring. På ett smart sätt varvar vi teori med praktik, vilket ger dig förutsättningarna för att klara certifieringen enligt REQB:s grundläggande nivå.


Nyhet: IREB och REQB förenas under IREB:s varumärke.

Översikt

Grundnivån i REQB:s certifieringsprogram ger dig en grundläggande kunskap om kravledning och kravutveckling. En vital del för att både kunna utveckla eller upphandla mjukvara.

Innehåll

Kursupplägget är teori varvat med övningar samt en övningstentamen, vilket ger en god insikt i effektivt kravarbete och du kommer efter kursen ha mycket goda förutsättningar att klara certifieringen enligt REQB:s grundläggande nivå. Vi har lagt stor vikt vid att ta fram en stor mängd frågor, och för att göra livet enklare för dig motiverar vi varje korrekt svar.

Grundkursen behandlar alla delar av kravarbetet såsom insamling, behandling, nedbrytning, granskning och förändring. Du får också en insikt i de olika rollerna och deras ansvar samt olika metoder, verktyg och hjälpmedel. Grundnivån är lämplig för alla som har kontakt med krav, exempelvis projektledare, utvecklare, kvalitetsansvariga och systemansvariga.

Praktiskt

I anslutning till kursen har du möjlighet att certifiera dig på REQB:s grundnivå. Examinationen hålls i anslutning till kursen. Examination och certifiering sköts av REQB:s nationella styrelse i Sverige; SQEB.


Kommande kurstillfällen

17-18 mars 2017, Stockholm
9-10 maj 2017, Stockholm
Teori/Praktik(%): 75%/25%

Pris för kurs 12 900 + 2800 kr (examinering). Utbildningen är öppen men erbjuds även som företagskurs. Vid intresse och offertförfrågan kontakta oss på training@cag.se.


Anmälan

Välj kurstillfälle*

DELTAGARINFORMATION

För- och efternamn*

Företag och befattning*

Mobilnummer*

E-postadress*

FAKTURERINGSUPPGIFTER

Företagsnamn*

Företagets organisationsnummer

Företagets referens*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Land*

Allergier

Kommentar