Framtidens utvecklare sökes

Framtidens utvecklare sökes Är du en driven fullstackutvecklare som kan javascript och Node.js, med ambition att tillhöra de bästa av... Läs mer
23 mars 2017

Agil Ledare – Scrum Master

C.A.G Senseus söker en Agil Ledare som vill arbeta som Scrum Master eller Agile Coach i spännande konsultuppdrag.
23 februari 2017

Testsystemutvecklare

Vi söker flera erfarna testsystemutvecklare för projekt inom industriautomation, medicinteknik, telekommunikation och Internet of Things.
2 februari 2017

Testautomatiserare

Vi växer inom testautomation och söker nya medarbetare som vill vara med och utveckla och förbättra testautomatiseringen hos våra kunder.
2 februari 2017

Kravanalytiker

Som kravanalytiker kommer du att spela en nyckelroll inom affärsnytta och IT på C.A.G Mawell
31 januari 2017

Informatiker/Informationsarkitekt

Till C.A.G Mawell söker vi informatiker/informationsarkitekt som vill jobba med digitala lösningar för informationshantering inom området e-hälsa.
31 januari 2017

Systemutvecklare till Mälardalen

Vi växer inom Microsoft-området och söker dig som vill arbeta med det senaste inom IoT, Office 365, molnteknik och BI. Hos oss får du jobba med branschens vassaste team i ett stabilt konsultföretag med många spännande uppdrag.
26 januari 2017

Vi söker en Test Automation Engineer

Längtar du efter kompetensutveckling på riktigt? Hos oss menar vi allvar när det kommer till att utveckla våra konsulter, både genom utbildning och spännande uppdrag. Vi söker just nu efter flera duktiga testautomatiserare som vill bli en del av vårt gäng!
20 januari 2017

Vi söker en Frontendspecialist!

Vill du bli en del av vårt gäng och ta dig an intressanta uppdrag? Just nu söker vi efter en duktig frontendspecialist! Välkommen med en ansökan
20 januari 2017

Är du vår nästa Testspecialist?

Vi söker just nu efter flera duktiga testspecialister som vill bli en del av vårt gäng och ta sig an intressanta uppdrag! Känner du ett engagemang för den senaste tekniken och längtar efter kompetensutveckling på riktigt? Välkommen att höra av dig till oss
20 januari 2017

Är du vår nästa Javaspecialist?

Engagemang för den senaste tekniken? Vi söker just nu efter flera duktiga javaspecialister som vill bli en del av vårt gäng och ta sig an intressanta uppdrag!
20 januari 2017

Projektledare till Mälardalen

Projektledare till Mälardalen Är du en erfaren projektledare med god teknisk kompetens och har erfarenhet av att arbeta proaktivt för... Läs mer
28 december 2016

Erfarna Testledare och Projektledare till Enköping

Enköpingskontoret erbjuder idag seniora experter inom projektledning, testledning och andra kvalitetssäkrande funktioner kombinerat med goda domänkunskaper. Vi behöver bli fler konsulter och söker därför fler duktiga konsulter som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.
28 december 2016