C.A.G MoveU

Tjänster

Behovet av kontinuerlig digital verksamhetsutveckling blir allt större hos företag och organisationer. Vi hjälper våra kunder att digitalisera sina processer och se till att deras medarbetare är redo för, samt har tillgång till, bästa möjliga verktyg för att nå uppsatta mål.

Digital verksamhetsutveckling är idag ett allt viktigare område för företag och organisationer som önskar effektivisera sina verksamhetsprocesser i linje med satta mål och strategier. Genom att sätta ihop kvalificerade expertteam med IT-specialister från C.A.G-koncernens alla kompetensområden utifrån kundens behov, erbjuder vi stöd inom inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling och teknikstrategier.

Vår idé är att alltid jobba direkt tillsammans med kunderna i långsiktiga partnerskap. Vi arbetar utifrån en metod vi kallar 360×365, vilken innebär att vi skapar en 360-graders vy över kundernas verksamhet samt levererar och förvaltar lösningar 365 dagar om året. Vi arbetar oberoende av plattform och vårt mål är att engagera kundens medarbetare så att de är drivande i att, tillsammans med oss, ta fram nya verktyg som ger konkreta förändringar såväl på kort tid som på längre sikt.

Vår metod innebär också att vi minimerar påverkan tids- och resursmässigt i våra kunders verksamhet vilket uppskattas högt. Tillsammans itererar vi fram de bästa verktygen.

KONTAKTPERSON
David Broberg
+46 73 416 52 66
david.broberg[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM C.A.G MoveU

X
X