KUNDCASE:

En partner för totalåtagande

Pandox fastigheter

Pandox är en ledande ägare av hotellfastigheter i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga destinationer för fritids- och affärsresenärer. Bolaget har idag hotell i 83 olika städer i 15 länder och expanderar kontinuerligt. Då bolaget dock inte haft någon egen IT-avdelning gick de under hösten 2016 ut i offentlig upphandling för att hitta en ny leverantör. Strax efter årsskiftet vann vi anbudsförfarandet och idag kan vi blicka tillbaka på drygt ett år av gott samarbete.

Pandox hade saknat en leverantör för den dagliga driften och supporten av deras IT-system som samtidigt var lyhörd för deras specifika situation och utmaningar. Men när de såg vår kundlista förstod de att vi var en närvarande och engagerad leverantör som inte skulle ha några problem att möta de höga krav på såväl säkerhet som funktionalitet som hotellverksamhet ställer.

 

EN AGIL APPROACH

För oss var detta en ny bransch och därför kändes det extra kul att en av de faktorer som fällde avgörandet i vår fördel var vår agila approach jämfört med andra stora outsourcing-aktörer. Genom att arbeta agilt kan vi nämligen dels möta Pandox krav på tillgänglighet och tillförlitlighet, dels arbeta snabbt och proaktivt vilket är avgörande för dem när det kommer till att lämna rapporter och hålla deadlines.

 

ETT SPÄNNANDE UPPDRAG

Oavsett om branschen är ny eller inte så är vårt engagemang och strävan att kontinuerligt modernisera och utveckla IT-stödet för de verksamheter vi arbetar emot alltid detsamma. Därför är vi glada att vi fick förtroendet att förvalta Pandox IT-system för nu ska vi se till att IT-frågan följer med i deras framtida utveckling så att de kan fullfölja sin vision att vara ett av världens ledande hotellfastighetsbolag avseende specialistkompetens inom hotell- och fastighetsdrift.

KONTAKTPERSON
Erik Sjölund
+46 8 785 23 33
erik.sjolund@cag.se

C.A.G-BOLAG SOM JOBBAT MED PANDOX FASTIGHETER

C.A.G DATASTÖD

DELA

X
X