Årets fest på C.A.G

Nu har årets stora C.A.G AW gått av stapeln! Med stor passion för våra medarbetare så samlades vi alla för en kväll i festens tecken, för att under kvällens timmar mingla, umgås, skratta och stampa takten tillsammans.

Årets fest på C.A.G

Årets fest på C.A.G 1200 900 C.A.G

Vår devis att vara en familjär koncern och ett ovanligt bra bolag för konsulten stod verkligen i fokus och att då få möjlighet att samla alla medarbetare under samma tak för en kväll gav oss alla möjlighet att få lära känna varandra bättre under festliga förhållanden. Vi är ju trots allt 330 medarbetare så det tog en stund att mingla.

Vår nya koncernchef och VD Åsa Landén Ericsson höll ett varmt och peppande tal till oss. Hon gav oss alla en återblick till året som gått där mycket har hänt. C.A.G har växt genom förvärvet av C.A.G MER Consulting vilket gav oss nya kollegor att samarbeta med och lära oss av. Vi har fått en ny VD, tagit en hel del fina ramavtal och kanske viktigast av allt: vi har levererat stor nytta till våra kunder och bidragit till samhällsnytta!

 

Våra värdeord kom också i fokus under Åsas tal – Kompetent, Omtänksam och Långsiktig.

Vi som bolag ligger alltid i framkant av utvecklingen. Våra konsulter brinner för det de gör och går steget längre för att skapa resultat. För oss är kompetens och utveckling något som är viktigt och som alltid ligger i fokus. För att ge våra medarbetare den kompetensutveckling de vill ha är en självklarhet för oss och vi lägger ner extra krut på att verkligen se till medarbetarnas bästa och till deras individuella behov.

 

Som bolag är vi omtänksamma; Vi har stor omtanke om kunder och kollegor. Vi bryr oss om våra medarbetare och arbetar varje dag för att de ska trivas och utvecklas. Att vi har en familjär känsla i bolagen kommer inte av sig själv, mycket har att göra med vårt arbete med att även hitta aktiviteter utanför jobbet som passar alla samt omtanke om varandra i stort som smått. Vi bidrar dessutom till samhällsnytta i många av våra uppdrag.

 

Att vara långsiktig är kanske för många en självklarhet men för oss handlar det om att ha en strategi och en plan för vårt C.A.G. Vårt fokus ligger på hållbart värdeskapande över tid i vår kunds affär. För våra medarbetare skapar vi ett hållbart arbetsliv med balans mellan arbete och fritid och ett positivt arbetsklimat.

 

Nytt för vår koncern i år var att vi delade ut C.A.G Awards! Ett fint sätt att lyfta fram medarbetare som under året har utmärkt sig lite extra. Alla medarbetare har fått nominera sina favoriter till fem olika kategorier. Vinnare i år är:

 

Årets nykomling – Marie Hagberg, C.A.G Novus

Årets glädjespridare – Annika Söderhäll, C.A.G Contactor

Årets ledare – Mats Ågren, C.A.G Arete

Årets sportfantast – Anders Frisk, C.A.G Novus

Årets C.A.G-are – Steen Petersen, C.A.G Datastöd

 

Stort grattis till alla inblandade! Ni lägger stor passion och värme i ert arbete, något som vi är både stolta och tacksamma för!

 

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X