Ett ovanligt bra bolag för konsulter

Som ny VD är det väldigt inspirerande att komma in i ett bolag med tillväxt och ambitiösa planer. Vi vill fortsätta vår resa med lönsam tillväxt och ständigt utveckla oss. Varje dag vill vi bli lite bättre och lära oss något nytt. Vi vill också fortsätta med den modell vi tror stenhårt på: att självständiga dotterbolag med stark C.A.G-kultur är roligare för medarbetarna att jobba i och därmed är bättre partners för våra kunder.

Ett ovanligt bra bolag för konsulter

Ett ovanligt bra bolag för konsulter 1200 600 C.A.G

Jag tror att man som konsult vill jobba med de bästa inom sitt område. Man vill jobba med folk man trivs med. Och man vill vara nära ledningen och kunna påverka, så att vi skapar långsiktigt hållbara lösningar hos kund och ett hållbart arbetsliv. Kompetent, Omtänksam och Långsiktig, det är C.A.Gs värderingar och dem skriver jag under på till 100%.

Året har varit intensivt på C.A.G. Sedan årsskiftet har vi växt med flera nytillkomna bolag. C.A.G MER Consulting, med fokus på Bank & Finans, kom in i C.A.G-familjen i december. C.A.G Security startade i Q1 och har fått en flygande start liksom C.A.G MoveU som jobbar med digital verksamhetsutveckling. Likaså nystartade C.A.G Next kompletterar oss med erbjudande inom Hälsa, Vård & Omsorg med digital rådgivning och många andra tjänster. Som du ser har vi på C.A.G stor Passion för utveckling. Till slut, för hållbarhetens skull önskar jag er alla en riktigt skön sommar! Vi ses igen i höst med laddade elmotorer!

/Åsa Landén Ericsson, VD C.A.G Group

Kontaktperson

Åsa Landén Ericsson

+46 70 208 64 90

asa.landen@cag.se

X
X