När medarbetarna mår bra, blir leveransen bra

Vad innebär ”Passion för utveckling” i C.A.Gs vardag? Vem passar för att jobba på C.A.G? Vad står våra värdeord för? Och vad är det som gör att medarbetarna på C.A.G trivs så bra och ofta stannar väldigt länge? Här berättar de som vet bäst. Nämligen några av våra medarbetare.

När medarbetarna mår bra, blir leveransen bra

När medarbetarna mår bra, blir leveransen bra 1980 1320 C.A.G

Norma Jansson, C.A.G Healthcare

Sakkunnig inom e-hälsoprojekt.

Började på C.A.G hösten 2019.

 

Pontus Wagner, C.A.G Novus

Systemingenjör och projektledare, just nu på Försvarets materielverk.

Började på C.A.G 2011.

 

Daniel Winqvist, C.A.G Arete

Utvecklare, arkitekt och scrum master inom Business Intelligence.

Började på C.A.G 2015.

 

 

Koncernens varumärkeslöfte är ju ”Passion för utveckling”. Vad tycker ni att detta innebär i vardagen?

 • Jag tycker att det handlar om att vi som jobbar på C.A.G alla har en ständig nyfikenhet och önskan om att bli bättre, både vad gäller den personliga utvecklingen och i yrkesrollen. (Norma)
 • Jag håller med Norma och tycker även att det handlar om min relation till kunden och hur vi tillsammans genomför uppdraget. Att vi delar passionen och alltid vill göra jobbet lite bättre, med lite mer kvalitet. (Pontus)
 • Att vi tycker det är roligt att leverera häftiga saker som kunden kan använda.Vi drivs av att få vara med och utveckla kundens arbetssätt så att de kan fokusera på att vara experter inom sitt område. (Daniel)

 

Vad tycker ni är det bästa med att jobba på C.A.G?

 • Jag uppskattar styrkan i att C.A.G har så många olika bolag. Det skapar den familjära stämning som finns på mindre bolag. Ända sedan start har jag känt mig som en del i ”familjen”. Jag har stor frihet samtidigt som jag är en del av en bred gemenskap. (Norma)
 • Jag gillar att det är så prestigelöst. Det finns ingen hierarki och vår VD är en i gänget. Vi har grym sammanhållning och känner varandra även över bolagsgränserna. (Pontus)
 • Alla trevliga, duktiga och hjälpsamma människor. Under mina år på C.A.G har jag aldrig hört frasen ”jag kan inte hjälpa dig”. Det finns en stor trygghet i att ha C.A.G i ryggen och kunna bolla med kunniga kollegor. (Daniel)

 

 

Vem skulle ni rekommendera att börja jobba på C.A.G?

 • En kvalitetsmedveten person som uppskattar frihet. Den som trivs med att vara hårt styrd passar inte på C.A.G (Norma)
 • En person som uppskattar att ha stor frihet under eget ansvar och som själv vill kunna forma sin roll och arbetsvardag. (Pontus)
 • Någon som vill vara sin egen men ändå en del av en gemenskap. Att jobba på C.A.G är väldigt fritt och påminner om att vara egen företagare fast med ett fantastiskt nätverk runt omkring. Personen måste även ha stor vilja och drivkraft och kunna leverera högsta kvalitet. (Daniel)

 

Våra värdeord ska återspegla vad vi står för på C.A.G Ett av våra värdeord är kompetent. Vad skulle ni säga att det innebär för dem som arbetar på C.A.G?

 • Att ha ödmjukhet och respekt för egen och andras kunskap. Vi har insikt om vad vi kan och inte kan. Har vi inte själva kunskapen kan vi hämta den från annat håll på C.A.G. Vi har stor prestigelöshet på det viset, det är inte viktigt vem kunskapen kommer från. (Norma)

 

Ett annat värdeord är omtänksam. Hur tycker ni att det visar sig i det dagliga arbetet?

 • Att C.A.G alltid sätter omtanken om medarbetaren i första hand. Det viktiga är att vi ska må bra och utvecklas. (Pontus)

 

Och slutligen har vi värdeordet långsiktig. Vad tycker ni att det innebär på C.A.G?

 • Att medarbetarnas välmående är viktigast. C.A.G investerar mycket i oss konsulter för att vi ska trivas och stanna kvar. Många har jobbat här 10–20 år så det är ju ett bra bevis för att C.A.G har lyckats i detta arbete. C.A.G tänker inte heller i första hand på att debitera och tjäna snabba pengar utan på att göra ett bra jobb som håller långsiktigt. Och när vi konsulter mår bra kan vi leverera bra. (Daniel)

 

X
X