Vi hälsar Alfija Lindeberg-Lindvet välkommen till C.A.G

Vi välkomnar Alfija Lindeberg-Lindvet till C.A.G MER

Vi hälsar Alfija Lindeberg-Lindvet välkommen till C.A.G

Vi hälsar Alfija Lindeberg-Lindvet välkommen till C.A.G 1707 2560 C.A.G

Hur kom du i kontakt med C.A.G?

För några år sedan så blev jag inbjuden till C.A.G MERs kundevent (deras återkommande oktoberfest) då jag arbetade tillsammans med C.A.G-konsulter hos min dåvarande arbetsgivare SEB.  Det var första gången jag kom i kontakt med C.A.G. När jag sedan började leta efter konsultjobb så kom jag att tänka på C.A.G och att jag träffat flera av dem på kundeventet. Jag minns kvällen som väldigt lyckad och alla trevliga medarbetare.

Jag sökte efter det lilla familjära bolaget och det var match med C.A.G MER. Alla var så avslappnade, välkomnande och alla verkade tycka om sitt jobb. Det kändes helt rätt!

C.A.G är en lyckad kombination av koncern och familjärt konsultbolag. Här jobbar många seniora och kompetenta medarbetare och jag ser fram emot att få lära mig mycket mer tillsammans med dem. Alla medarbetare besitter en stor kompetensbas och här kan vi verkligen byta kunskap och lära av varandra.

 

Vilken är din specialistkompetens?

Jag är projektledare och har även arbetat som affärsutvecklare och lead tester. Jag har arbetat i snart 10 år inom bank & finans, så branschen är mycket välbekant för mig. Jag kan processer och produkter inom finans, trading, accounting, fintech och offshoring. Derivatprodukter är en av mina specialistkompetenser.

 

Vad betyder passion för utveckling för dig?

Jag tror att nyckeln till framgång kommer genom ständig vidareutveckling av sig själv. Vår värld är inte statisk utan i ständig förändring. System och processer föråldras, det samma gäller med kunskap. Jag tror att endast genom att investera i sig själv – genom kompetensutveckling, ett öppet sinne, nyfikenhet på att testa nya saker och utmana dig själv – kan du bibehålla en hög professionell nivå.

Personligen uppskattar jag verkligen att lära mig nya saker, arbeta i nya miljöer och att lära känna nya människor. Jag finner det inte bara nyttigt rent professionellt, utan även personligen. Det finns alltid så mycket mer att lära sig!

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X