Vi hälsar Erik Jacobsson välkommen till C.A.G

Vi välkomnar Erik Jacobsson till C.A.G MER

Vi hälsar Erik Jacobsson välkommen till C.A.G

Vi hälsar Erik Jacobsson välkommen till C.A.G 960 1280 C.A.G

Hur känns det?

Det känns jättebra! Jag har precis börjat arbeta på C.A.G MER men jag känner mig redan nu väldigt uppskattad, sedd och i fokus. Det är verkligen en härlig familjär känsla inom C.A.G.

 

Varför C.A.G?

Det var flera anledningar som fick mig att välja C.A.G. När jag bestämde mig för att byta arbetsgivare var jag mycket noggrann i mitt val av framtida arbetsgivare. Det som var viktigt för mig var att både kulturen och ledarskapet i bolaget stämde överens med mina egna prioriteringar.

Jag fastnade också för senioriteten inom C.A.G. Vi har många kompetenta seniora medarbetare med hög ambitionsnivå vilket verkligen passar mig. Det ger mig möjlighet att utvecklas och växa i min kompetens samtidigt som jag kan bidra med min kunskap. Under rekryteringsprocessen kände jag direkt att C.A.G MER visste vad de sökte efter i individen och att de var selektiva i rekryteringsprocessen. De var helt enkelt väldigt måna om att anställa rätt medarbetare.

C.A.G har ett mycket bra rykte på marknaden och jag har själv arbetat med flera C.A.G-konsulter i mina tidigare uppdrag och det positiva ryktet stämmer verkligen. De håller en hög kompetensnivå och kommer snabbt in i nya uppdrag.

På C.A.G och C.A.G MER hittar du en bra kultur och ett öppet klimat. Här värnar vi om individen och du känner direkt den familjära känslan. En stor fördel är också att jag arbetar i ett litet bolag med en stor koncern i bakgrunden.

 

Vilken är din specialistkompetens?

Jag har de senaste åtta åren arbetat på Swedbank som projektledare, där jag har ständigt fått ett utökat ansvar i de uppdrag jag har arbetat i.  De sista fyra åren har jag framgångsrikt haft rollen som programledare för ett av bankens strategiska initiativ och som då var en av bankens större satsningar.

Rollmässigt är jag projektledare och programledare, det är mina kompetenser och det jag är vass på. Jag är duktig på att på snabbt bryta ned komplexa problem för att förstå vad som behöver göras, få alla involverade i teamet och implementera projektmetoder för att effektivt uppnå resultat. Detta har jag lärt mig genom åren på SEB och Swedbank. Den senaste tiden har jag arbetat mycket med den agila omställningen, vilket är något jag anser verkligen kan förbättra effektiviteten i organisationerna. Som person försöker jag ständigt att effektivisera och förenkla processer för att snabbare komma framåt. Jag gillar att snabbt behöva sätta mig in i nya problemställningar och leverera utifrån det. Oftast är målet eller effekten tydligt men vägen dit varierar kraftigt, och det är just sådana situationer som driver mig. I konsultlivet kommer jag trivas då jag ständigt kommer att ställas inför nya utmaningar och problemställningar.

För mig är det sedan viktigt att få jobba med teamen och få lyfta dem. Rätt team är A och O. Och beroende på förutsättning och situation är min ambition att se till att teamet tillsammans tar ett så stort ansvar som möjligt. Sedan får man helt enkelt bygga upp kompetensen utifrån olika organisationer och situationer i kombination med att leda teamet.

 

Vad betyder passion för utveckling för dig?

För mig handlar det mycket om nyfikenhet, att hitta nya idéer och lösningar som kan göra skillnad. Det behöver inte vara att skapa genombrytande innovationer utan det handlar om att kunna hitta de där små enkla lösningarna som förbättrar situationen för användaren. Och det viktiga är sedan att arbeta kontinuerligt med dessa förbättringar, så att vi ständigt tar små steg framåt.

X
X