Vi hälsar Gabriel Eriksson välkommen till C.A.G

Vi välkomnar Gabriel Eriksson till C.A.G Contactor

Vi hälsar Gabriel Eriksson välkommen till C.A.G

Vi hälsar Gabriel Eriksson välkommen till C.A.G 1128 877 C.A.G

Varför föll valet på C.A.G?

Min svåger arbetar på C.A.G Contactor och han har alltid pratat gott om bolaget. Jag har länge varit nyfiken på konsultyrket och den branschen. Så en dag frågade min svåger om jag var sugen på riktigt. För mig var det rätt läge yrkesmässigt så jag bestämde mig för ett första möte med C.A.G Contactor.

Mitt första möte med C.A.G Contactor var verkligen ingen traditionell intervju utan jag träffade konsultchefen Anders Engström över en middag. Istället för att sitta på en jobbintervju så fann jag mig ha en trevlig och avslappnad pratstund med honom där vi lärde känna varandra och såg ifall vi kompetensmässigt och socialt passade för varandra. Redan här så insåg jag att C.A.G hade en skön stil och att vi passade varandra. Efter den middagen så fick jag träffa två konsulter för att samtala med dem. Där fick jag bekräftat att min känsla för C.A.G var rätt. De satte ord på det jag upplevt i mitt första möte med min konsultchef och det min svåger berättat.

 

Vilken är din specialistkompetens?

Jag är fullstackutvecklare och Java är mitt språk. Just nu fokuserar jag på webbutveckling, Spring med Angular. Jag gillar när jag får utveckla något från grunden och där jag får skapa något som består och blir till ett värde för andra. Tror att det är därför som jag kan hela stacken från databas fram till det du ser samt att jag så klart kan deployment.

 

Vad gör du just nu?

Jag gick direkt ut i uppdrag, från första arbetsdagen. Jag sitter på Tillväxtverket och arbetar med deras ombudsregister som är ett system till kortidspermittering. Så här kommer jag att arbeta med hela stacken, från databas till webb.

 

Vad betyder passion för utveckling för dig?

Eftersom programmering är ett ganska fräscht intresse för mig sedan sex år tillbaka så älskar jag att lära mig nya saker, hela tiden.  I samband med att få lära mig nya saker så gillar jag att få lära ut till andra.

En vis person sa en gång: ”Om du inte kan förklara något med dina egna ord, då kan du det inte helt och hållet”. Om jag då får lära andra så blir jag ju så mycket bättre på det jag redan kan!

 

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X