Vi hälsar Khadi Soumare välkommen tillbaka till C.A.G

Vi välkomnar Khadi Soumare tillbaka till C.A.G Contactor

Vi hälsar Khadi Soumare välkommen tillbaka till C.A.G

Vi hälsar Khadi Soumare välkommen tillbaka till C.A.G 2560 1709 C.A.G

Du återvänder till C.A.G, vad fick dig att komma tillbaka?

Ja jag lämnade C.A.G Contactor för något år sedan men jag längtade verkligen tillbaka. Jag saknade den familjekänslan vi har på C.A.G. Vår arbetsgivare är så mån om oss och konsulten kommer alltid först. Om vi inte trivs i en arbetssituation eller liknande så tar de verkligen hand om oss.

Värmen och familjekänslan är så stark! C.A.G är också mån om balansen mellan fritid och jobb. De stressar inte upp oss konsulter i onödan och tar hänsyn till allas olika livssituation. Det fick mig att komma tillbaka och jag har aldrig sett något liknande hos andra arbetsgivare.

På C.A.G inkluderas alla oavsett kön, etnicitet eller ålder, ja oavsett helt enkelt. Här har jag som invandrarkvinna aldrig känt mig utanför. Jag har tyvärr mötts av exkludering och fördomar hos andra arbetsgivare men här ser vi verkligen till mångfald och likabehandling. Här är jag alltid inkluderad. Här får jag bara vara mig själv och behöver inte lägga energi på att fundera ifall att jag passar in för att jag är kvinna eller färgad kvinna. Det borde inte behöva vara så här men tyvärr finns exkludering på många arbetsplatser och arbetsgivare.

 

Vilken är din specialistkompetens?

Testledning, test och Quality Assurance Management. Jag är i grunden utvecklare och har arbetat med testautomatisering i några år. Sedan har det fallit sig naturligt att arbeta med testledning och acceptanstester.  Jag gillar att få vara med och leda testerna och ge strategiska råd.  Jag har arbetat inom olika branscher såsom myndigheter, Hälsa, Vård & omsorg, Bank och fintech-branschen. Jag har arbetat med olika webbaserade system och testledning av appar. Jag har utfört tester på olika nivåer, från integrationstest till acceptanstest. De senaste åren har det varit fokus på acceptanstest och testledning vilket passar mig för då får jag nyttja min strategiska sida.

 

Vad gör du nu?

Jag började på C.A.G Contactor den 1 januari och gick direkt ut i uppdrag på Skolverket där jag sitter i projektet som arbetar med Digitala Nationella Prov. Jag sitter i ett team med tre testare och en testledare där vi arbetar med acceptanstester. Det är dessutom extra kul att få förmånen att ha två C.A.G-konsulter som sina närmaste kollegor.

 

Vad betyder passion för utveckling för dig?

Just passion för utveckling står C.A.G hela tiden för då vi får SÅ mycket kompetensutveckling. Tid sätts av för det, pengar sätts av för det och det följs upp varje år så att vi verkligen kompetensutvecklas. Alla kunder jag har haft uppdrag hos har stor respekt för C.A.G och oss konsulter då vi är uppskattade för att vi är kompetenta, både kompetensmässigt och socialt.

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X