Vi hälsar Mattias Levin välkommen till C.A.G

Vi välkomnar Mattias Levin till oss på C.A.G. Mattias är senior Informationssäkerhetsspecialist och börjar på C.A.G Engvall Security.

Vi hälsar Mattias Levin välkommen till C.A.G

Vi hälsar Mattias Levin välkommen till C.A.G 1888 1907 C.A.G

Välkommen till C.A.G Engvall Security. Hur känns det?

Det känns verkligen jättebra, jag började i tisdags så allt är nytt. Att få utrustning och konton har gått snabbt och smidigt, mycket tack vare kundsupporten på C.A.G Datastöd. Det gör också att man får möjlighet att komma in i arbetet snabbt.
Det var mycket trevligt att min chef kom hem till mig med min dator och stannade på en fika. Det är en mycket bra start när man är ny på jobbet och säger en hel del om vilket företag jag börjat på, det blir en familjär känsla över det hela, vilket jag gillar.

När jag bestämde mig för att byta jobb så valde jag väldigt noggrant. Jag har verkligen valt C.A.G Engvall Security med stor omsorg – synsättet och känslan i bolaget är helt rätt för mig. Jag har även en historik av att ha suttit ”på andra sidan” och köpt konsulter bland annat från just C.A.G Engvall Security, så jag visste sedan tidigare att det finns riktigt duktiga och vassa medarbetare här. Min tidigare bild av bolaget, tillsammans med de jag träffat under intervjuerna och nu, stämmer! Mina kollegor och bolaget som sådant har rätt attityd, vilket är viktigt för mig. Det jag har hunnit se av C.A.G i stort som koncern, stämmer också överens med den bilden.

 

Vad kommer du göra initialt?

Initialt kommer jag att fokusera på att sätta upp vår SOC (Security Operation Center) som vi säljer som en tjänst till våra kunder. Jag går in som ansvarig för den delen så jag vet att jag kommer att lägga mycket tid i början för att skapa mig en bild över var vi befinner oss, våra kunders behov, göra proof of concepts m.m.

Sedan ser jag fram emot att ha uppdrag parallellt med SOCen. Hoppas på att komma ut på nya och intressanta uppdrag.  Jag har ett ganska brett register inom IT-säkerhet och Informationssäkerhet så därför ser jag fram emot att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

 

Varför C.A.G?

Det är en känsla som gör att man väljer C.A.G. Det finns en uppriktighet och attityd som går igen.

C.A.G Engvall Security är det lilla bolaget med den stora koncernen i ryggen. Jag vet att vi som helhet vill hjälpa våra kunder, ha kul när vi jobbar och trivas tillsammans. Coola uppdrag kan man få på vilket bolag som helst men att ha ett bra bolag i ryggen är inte lika lätt. Min uppfattning är att jag har det nu.

En tidigare chef jag hade brukade säga att ”People, processes and technology” är viktigt – i just den ordningen. Precis så gör C.A.G, vi väljer människorna först.

 

Vilka är dina specialistområden?

Jag har en bred erfarenhet och har arbetat länge i branschen. När jag började inom IT-säkerhetsområdet var det mycket teknik och hårdvara som brandväggar, nätverk , och OS-härdning, men även specialutrustning som IDS, IPS och Logglösningar.

Med tiden har det blivit mer övergripande it- och informationssäkerhet. Jag har gått mer åt informationssäkerhet och informationssäkerhetsarkitektur, dvs hur man bygger och gör saker, hur miljöerna ska sättas upp och säkras.  Som person är jag ofta problemorienterad – jag vill hitta och lösa problemen på bästa sätt och det kommer väl till pass i mitt arbete med SOC-tjänsten.

Jag föredrar även att anta ett helhetsperspektiv i min problemlösning, ett helikopterperspektiv helt enkelt. Jag tycker det är extremt viktigt att ta in ”hela bilden” istället för att vara nere i teknikens minsta hörn (även om det också behövs). Vi måste kunna se trender och tendenser och ligga steget före.

 

 

 

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X