Vi hälsar Sara Neander Björklund välkommen till C.A.G

Vi välkomnar Sara Neander Björklund till oss på C.A.G. Sara är senior projekt- och produktledare och det är hennes första vecka hos C.A.G MER Consulting.

Vi hälsar Sara Neander Björklund välkommen till C.A.G

Vi hälsar Sara Neander Björklund välkommen till C.A.G 1280 810 C.A.G

Du arbetar din första vecka på C.A.G MER Consulting. Varmt välkommen! Hur känns det så här långt?

I höstas flyttade jag och min familj tillbaka till Sverige efter tre år i USA, närmare bestämt i Texas, Dallas. Jag var verkligen sugen att börja arbeta med något nytt och konsultyrket var självklart för mig. Genom att jag har hunnit skaffa mig mycket erfarenhet inom många olika branscher och roller så kan jag bidra inom en mängd områden och med flertalet kompetenser. Då passar verkligen konsultrollen mig!

Jag har varit väldigt selektiv i mitt sökande efter rätt konsultbolag. Så i höstas så ramlade jag på annonsen från C.A.G. Från första stund fick jag en superbra känsla för bolaget. Jag gillar kombinationen av det lilla konsultbolaget med sin prägel och kultur, med den större bolagskoncernen i ryggen. Dessutom fattade jag tycke för alla personer jag har träffat i rekryteringsprocessen. Jag kände mig hemma. C.A.G MER Consulting har kompetenta konsulter med stor erfarenhet samtidigt som bolaget känns sympatiskt.

Vilka är dina specialistområden?

Jag har arbetat med projekt- och produktledning, utveckling och förändringar generellt sett och har drygt 15 års erfarenhet inom dessa områden. Jag har hela tiden arbetat globalt och har drivit många utvecklingsprojekt, men också arbetat med processförändringar och affärsutveckling. Som ansvarig för globala produktportföljer och utvecklingsprojekt har jag kommit i kontakt många olika områden. Jag brinner för att genomföra förändringar som skapar en stor förbättring för företaget på ett eller annat sätt.

Min bakgrund är som civilekonom med en magister i marknadsföring, vilket har visat sig vara en bra kombination i mitt arbete med produktutveckling. Jag har ett affärsmässigt perspektiv när det kommer till produktledning och utveckling. Det har passat bra tillsammans med mitt tekniska intresse och fokus på användaren.

Du börjar i uppdrag på måndag, vad ska du göra?

Ja det känns jättespännande! Jag börjar på ett stort globalt industribolag inom livsmedelsframställning. Jag går in som Kravprojektledare, men rollen och uppdraget är inte helt satt vilket passar mig. Det handlar om att skapa kontaktytor och kunna hjälpa utvecklingsteamen och produktägarna som sitter utspridda i världen. Jag ska även hjälpa till att förbättra deras processer rörande produkter och utveckling (och säkert kringliggande beröringspunkter). Det finns mycket att ta tag i, men mer får jag se när jag börjar. Jag känner mig mycket laddad för det!

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X