Viktigt volontärarbete blev en hjärtefråga för C.A.G

Till jul skänker vi på C.A.G våra julklappspengar till Ronald McDonald Hus i Huddinge.

Viktigt volontärarbete blev en hjärtefråga för C.A.G

Viktigt volontärarbete blev en hjärtefråga för C.A.G 849 194 C.A.G

Jag har under en tid letat efter ett volontärjobb där jag får möjlighet att ge av min tid och hjälpa andra. Jag har en son med diabetes typ 1 och vi har tillbringat en del tid på sjukhus med anledning av hans sjukdom. Mitt intresse för vård återspeglas även inom mitt arbete på C.A.G Healthcare där jag arbetar som projektledare och tar fram IT-system för vården. Så när jag hittade jobbet på Ronald McDonald hus i Huddinge kändes det helt rätt för mig. Huset är varmt, välkomnande och ombonat och har en underbar personal. Boendet drivs som en stiftelse och är i stort behov av volontärer för att få verksamheten att gå runt. Inkomsterna kommer från sjukhuset som betalar för familjerna som bor där och donationer från privatpersoner och företag. Huset har plats för 14 familjer. Det är familjer till svårt sjuka barn som får specialistvård på Karolinska sjukhuset i Huddinge. Familjerna bor där under en kortare eller längre tid, allt från en natt upp till ett år medan barnen behandlas på sjukhuset.

Jag hjälper till ca 3 timmar i veckan i huset och arbetsuppgifterna varierar. Det är allt från att städa rum, tvätta och stryka till att baka fikabröd och gräva i trädgården. Det finns alltid något att göra och huset är i stort behov av fler volontärer. Det är ett givande jobb och känslan av att göra något direkt och konkret för någon annan som har det svårt, är något jag alltid bär mer mig efter ett arbetspass på Ronald McDonald. Om du är intresserad av att ge av din tid några timmar så kontakta huset på huddinge@rmdbarnfond.se eller 08-402 01 01

/Nina Dahlin, Projektledare C.A.G Healthcare

 

När jag läste Ninas utkast till blogginlägg så dök tanken upp, att vi som företag också kan vara med och bidra och göra skillnad. Hennes blogginlägg berör och så här i juletider så handlar det om att just göra skillnad, ge av antingen sin tid, engagemang eller ekonomiska medel för att kunna bidra.

Vi på C.A.G bestämde oss därför att istället för att ge julklappar till våra kunder så skänker vi en gåva till Ronald McDonald-huset i Huddinge så att de kan fortsätta sitt viktiga arbete.

/Annika Rogneby, Sälj- och Marknadschef C.A.G Group

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X