lediga tjänster:

Affärsdrivna systemutvecklare

två medarbetare på C.A.G pratar

Vi har stor efterfrågan på vår kompetens inom finans och BI från våra kunder och behöver förstärka med ännu fler vassa konsulter inom systemutveckling och arkitektur. Just nu söker vi affärsdrivna systemutvecklare inom JAVA & Microsoft.

Affärsdrivna systemutvecklare

1949 739 C.A.G

Vi integrerar verksamhet och IT och erbjuder roller som bl a projektledare, IT-arkitekter, systemutvecklare och business analysts. Vi arbetar främst med projekt inom verksamhets- och systemutveckling men vi förvaltar även våra kunders affärskritiska system. Våra uppdrag kan vara alltifrån någon månads utredning till stora implementationsprojekt på flera år. Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär där våra kunder återfinns hos banker, internbanker, fondbolag och börser.

 

VI SÖKER DIG  SOM HAR:
  • Passion för systemutveckling och arkitektur
  • Erfarenhet av komplexa miljöer
  • Erfarenhet av att arbeta nära beställare
  • Förmåga att fånga verksamhetens krav
  • Erfarenhet av finansiella marknaden
  • Erfarenhet av BI/DW
  • Erfarenhet av stora mängder data/information
  • Teamspelare

 

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Vi ERBJUDER DIG

en utmanande roll som konsult inom bank och finans.Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Markus Åkesson

+46 70 897 89 94

markus.akesson@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X