lediga tjänster:

Developer / Junior utvecklare

Är du en nyexaminerad utvecklare som brinner för IT och nära kundrelationer? Vill du dessutom arbeta på ett företag som ligger i framkant med användandet av ny teknologi? Här erbjuds du en spännande utvecklartjänst i ett nystartat och innovativt bolag.

Developer / Junior utvecklare

1949 739 C.A.G
OM FÖRETAGET

C.A.G MoveU är ett nystartat bolag som är specialiserade inom digital verksamhetsutveckling. Bolaget ingår i den ledande IT-konsultkoncernen C.A.G som består av cirka 330 konsulter i 10 olika bolag. Koncernen C.A.G har funnits sedan 1994 och figurerat i olika konstellationer och sedan 2006 har de funnits i sin nuvarande form. De erbjuder sina kunder marknadens vassaste specialistkompetenser inom IT-management, systemutveckling, drift och förvaltning samt utbildning. Kunderna är primärt små- och medelstora företag, mestadels inom finanssektorn. C.A.G erbjuder dynamiska och flexibla lösningar till kunder och utgår alltid från varje kunds specifika behov.

Företaget är baserat i Stockholm och kontoret i city präglas av en familjär och trivsam kultur där gemenskap och teamkänsla är viktiga ledord.

 

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som junior utvecklare arbetar du med digital verksamhetsutveckling. Du arbetar agilt i samarbete med ditt team och fokuserar på de gemensamma projekten. Ni arbetar tillsammans med att utveckla applikationer och nya funktioner i syfte att skapa den optimala kundupplevelsen med fokus på JavaScript, Node.js, React och MongoDB. Kunderna har ofta egna integrationstjänster på plats men din roll kan även innefatta framtagande av enklare integrationstjänster. De områden som du arbetar och stöttar upp kunderna inom är exempelvis affärsutveckling, verksamhetsutveckling och teknikstrategier. Du arbetar nära företagets kunder vilket bidrar till att du regelbundet uppdaterar kunderna med de nya funktionerna genom att visa vad som genomförts samt att långsiktiga planera det fortsatta arbetet framåt. Det team du arbetar inom har bred erfarenhet på området och kunskapsdelning värderas högt på bolaget vilket bidrar till din kompetensutveckling.

Följande ingår i rollen som utvecklare hos C.A.G MoveU:

  • Ett kompetent team som du blir en värdefull del av
  • Digital verksamhetsutveckling i nära samarbete med kund
  • Uppbyggnad av högteknologiska applikationer
  • Skapande av optimal användarvänlighet och kundupplevelse
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Nyexaminerad eller 1–2 års arbetslivserfarenhet
  • Kunskap i ett objektorienterat språk, ex JavaScript / Java / Python
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande:

  • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom exempelvis bank och finans
  • Meriterande med kunskaper inom molninfrastruktur och Azure

För att trivas i rollen ser vi att du tycker om att ta eget ansvar och kan på ett självgående och effektivt sätt driva ditt arbete framåt. För att göra detta kommer du med egna förslag och lösningar på hur arbetsprocesserna ska utföras. Du är även en lagspelare och värdesätter ett bra samarbete mellan dig och kollegorna. Vidare har du en förmåga att skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera utifrån dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen ser vi att du tycker om att ta eget ansvar och kan på ett självgående och effektivt sätt driva ditt arbete framåt. För att göra detta kommer du med egna förslag och lösningar på hur arbetsprocesserna ska utföras. Du är även en lagspelare och värdesätter ett bra samarbete mellan dig och kollegorna. Vidare har du en förmåga att skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera utifrån dina arbetsuppgifter.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson

David Broberg

+46 73 416 52 66

david.broberg@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X