lediga tjänster:

Senior kravanalytiker eHälsa

Vill du vara med och göra Sverige bäst i världen på eHälsa? Då har du kommit rätt. Som en av landets främsta helhetsleverantörer inom eHälsa arbetar vi med att utveckla digitala lösningar inom vård- och omsorg. Vi förbättrar livet är vår vision och genom åren har vi varit med i utformandet av en rad tjänster som främjar en god och jämlik vård med individen i fokus.

Senior kravanalytiker eHälsa

1949 739 C.A.G

Nu söker vi seniora kravanalytiker som vill vara en del av vårt trevliga gäng. Att du trivs och har möjlighet att utvecklas är en viktig del av vår filosofi. Såväl uppdrag som kompetensutveckling väljs med omsorg för att passa just dig – det vinner både du, vi och kunden på.

I rollen som senior kravanalytiker kommer du att arbeta med behov och krav för utveckling av tjänster och lösningar inom eHälsa. Vi söker vi dig som har en relevant utbildning samt praktisk erfarenhet av att arbeta med behov- och kravfångst, kravanalys, kravdokumentation, modellering samt validering och prioritering av krav. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom vård och omsorg eller att du tidigare har arbetat med att utveckla lösningar, tjänster eller produkter inom eHälsa.

 

ARBETSUPPGIFTER:

Som kravanalytiker kommer du att arbeta med att samla in, analysera, dokumentera och strukturera de behov som ligger till grund för utveckling av nya lösningar, tjänster och produkter inom eHälsa. Du leder och genomför arbetet med att designa, dokumentera, strukturera och validera krav. Kravarbetet kan komma att bedrivas som del av ett utvecklingsprojekt, en förstudie, en utredning eller inom ramen för en förvaltning och du arbetar nära kunder och andra intressenter.

Förutom att arbeta med kravanalys bidrar du till att utveckla arbetssätt och metodik inom kravområdet såväl internt som ute hos kunder om uppdraget så kräver.

 

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant utbildning samt praktisk erfarenhet av att arbeta med behov- och kravfångst, kravanalys, kravdokumentation, modellering samt validering och prioritering av krav.
 • Har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig tydligt i tal och i skrift på både svenska och engelska.
 • Kan dyka ned i detaljer utan att samtidigt tappa grepp om helheten.
 • Har en genuin känsla för kvalitet och har kunskap om regulatoriska krav.
 • Är noggrann samt arbetar strukturerat och metodiskt.
 • Är bra på att prioritera, dvs fokusera på de aktiviteter som ger mest värde.
 • Gärna har arbetat som konsult ett par år, agerar konsultmässigt och har god förmåga att arbeta självständigt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportskrivning.

 

DET HÄR ERBJUDER VI DIG:
 • Ett innovativt och dynamiskt konsultbolag där vi växer och lär tillsammans i en positiv atmosfär.
 • Spännande och utvecklande uppdrag.
 • Individuellt anpassad kompetensutveckling.
 • Attraktiva villkor och förmåner.
 • Delaktighet och inflytande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sven Jonsson

+46 70 200 34 84

sven.jonsson@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X