lediga tjänster:

Senior verksamhetsutvecklare

Just nu söker vi förstärkning i pågående arbete med verksamhetsutvecklingsuppdrag. I begreppet verksamhetsutveckling lägger vi omvärldsanalys, förstudie med kartläggning av nuläge, kravanalys, kundinteraktion, systemkartläggning, upphandlingsstöd, förändringsledning och införande.

Senior verksamhetsutvecklare

1949 739 C.A.G

C.A.G är det stora konsultbolaget i det lilla formatet. Kunderna upplever oss som lyhörda, följsamma och kvalitetsmedvetna. Det som gör att kunder väljer C.A.G till samarbetspartner är att vi har kompetens och erfarenhet från strateginivå till implementation och drift.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med digitaliseringsfrågor, verksamhetsutveckling och projektledning av större införande projekt. Vi ser gärna att du har utbildat dig inom verksamhetsutveckling och verksamhetsarkitektur.

I rollen med verksamhetsutvecklingsuppdrag arbetar du normalt med ett införande projekt som bas och genomför förstudier på toppen. Kravanalys är en viktig del i arbetet när en förstudie övergår till ett upphandlingsunderlag.

Du behöver vara analytisk, affärsmässig, flexibel och kommunikativ.

Vintergata, kundresor, service design, business design, Strengthsfinder är några aktuella begrepp som ligger nära oss. Vad betyder dessa för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Mats Ågren

+46 76 811 31 00

mats.agren@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X