lediga tjänster:

Teknikspecialist

Vi söker nu teknikspecialister inom Data Discovery och analys. Vi hjälper idag våra kunder med utveckling av BI och analyssystem och ser en ökad efterfrågan av våra tjänster där vi kombinerar verksamhetskunskap med teknisk kompetens.

Teknikspecialist

1949 739 C.A.G

Vi är nu i en expansionsfas där vi söker seniora konsulter med erfarenhet inom datahantering, BI, Big Data och analys som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. De konsulter vi söker har förmågan att kunna kombinera teknik- och verktygskompetens med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga där kunden är i fokus.

Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär där våra kunder återfinns hos banker, internbanker, fondbolag och börser.

 

VI SÖKER DIG  SOM HAR:
  • 5 + års praktisk erfarenhet av arbete med BI och analys
  • Erfarenhet som lösningsarkitekt/technical lead inom området, helst med dokumenterad kunskap inom t.ex. TOGAF/ITIL.
  • Kunskap och intresse för nya tekniska plattformar inom data och analys, såsom Hadoop och Spark
  • Erfarenhet av att implementera datalager och verktyg för BI, analys och data discovery
  • Förståelse för affärsvärdet av analys och Data Science,  och förmågan att kunna förmedla detta
  • Innovativ och nyfiken, och inte rädd för att utmana dig själv
  • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, både med kunder och inom konsultgruppen
  • Leverans- och kundfokuserad
  • Prestigelös
  • Erfarenhet av t.ex. följande: Etablerat BI-verktyg, Data Management, programmering i t.ex. Java/SQL/Python/SAS/m.m., Linux, It-arkitekturellt arbete.

 

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN

är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba i projekt där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid att du tar eget ansvar kring din utveckling och har ett driv att lära dig nya saker och tekniker inom området. Du är med och formar konsultgruppen inom Data Discovery, där dina idéer och erfarenheter är värdefulla.

 

Vi ERBJUDER DIG

en utmanande roll som konsult inom bank och finans.Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Markus Åkesson

+46 70 897 89 94

markus.akesson@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X