lediga tjänster:

Testsystemutvecklare

Vill du vidare i karriären och jobba med erfarna kollegor som generöst delar med sig av sin kunskap? Vi söker flera erfarna testsystemutvecklare för projekt inom industriautomation, medicinteknik, telekommunikation och Internet of Things.

Testsystemutvecklare

1949 739 C.A.G

Du har en stark drivkraft i att fortsätta utvecklas inom din profession. Du älskar att dela med dig av din erfarenhet till andra och lära av dina kollegor. Här värdesätts din kompetens och ditt intresse för avancerad problemlösning och utveckling av nya avancerade testsystem. Du får förmånen att arbeta i komplexa produktutvecklingsprojekt i teknikens framkant tillsammans med skickliga och motiverade kollegor som är stolta över sitt arbete.

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av utveckling av testsystem, gärna både för utveckling och produktion. Du har kunskap inom mätteknik och hårdvara för detta, som instrument, givare och signalbehandling. Inom programmeringsspråk har du djup kunskap om LabVIEW, C# eller Python.

Du kommer att arbeta på C.A.G Senseus som är ett specialistbolag inom C.A.G med fokus på test, kvalitet och agilt ledarskap. Våra konsulter arbetar med kvalificerade uppdrag inom alla branscher exempelvis myndigheter, industri och bank.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och en diskussion om hur du kan fortsätta din utveckling hos oss på C.A.G Senseus.

Vi tar emot ansökningar löpande.

Kontaktperson

Fredrik Edling

+46 72 236 68 29

fredrik.edling@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X