lediga tjänster:

Verksamhetsarkitekt eHälsa

två medarbetare på C.A.G pratar

Vill du vara med och göra Sverige bäst i världen på eHälsa? Då har du kommit rätt. Som en av landets främsta helhetsleverantörer inom eHälsa arbetar vi med att utveckla digitala lösningar inom vård- och omsorg. Vi förbättrar livet är vår vision och genom åren har vi varit med i utformandet av en rad tjänster som främjar en god och jämlik vård med individen i fokus.

Verksamhetsarkitekt eHälsa

1949 739 C.A.G

Nu söker vi en verksamhetsarkitekt som vill vara en del av vårt trevliga gäng. Att du trivs och har möjlighet att utvecklas är en viktig del av vår filosofi. Såväl uppdrag som kompetensutveckling väljs med omsorg för att passa just dig – det vinner både du, vi och kunden på.

Som verksamhetsarkitekt blir du en viktig nyckelperson som överbryggar klyftan mellan IT och kärnverksamheten. Du kommer att arbeta som konsult inom nationella och regionala projekt, för både offentliga och privata vårdgivare samt andra aktörer. För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat inom vård- och omsorg och/eller dess utveckling inom IT/eHälsa i 5–10 år. Du är intresserad av verksamhetsbehoven inom vård och omsorg och hur de realiseras i digitala lösningar.

 

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer att leda arbetet med att synkronisera lösnings-, mjukvaru- och infrastrukturarkitektur. Vid behov kommer du att upprätta och underhålla skriftlig information om metodstöd. Arbetet innebär att medverka till att alla perspektiv för interoperabilitet adresseras; juridiskt, organisatoriskt, kognitivt, kulturellt, semantiskt och tekniskt, där din särskilda kompetens och erfarenhet finns inom organisations- och verksamhetsfrågor.
Beroende på din tidigare erfarenhet kan arbetet även inkludera kravarbete, informatik och modellering, utredning och delprojektledning.

 

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har erfarenhet av vård- och omsorg och/eller dess utveckling inom IT/eHälsa i 5–10 år.
  • Gärna har en examen inom hälsoinformatik, systemvetenskap eller motsvarande.
  • Besitter en god förmåga att snabbt sätta dig in i en verksamhets behov och förutsättningar.
  • Kan samverka och ”nätverka” framgångsrikt med andra.
  • Har hög integritet och är ödmjuk inför uppgiften och kundernas arbete.

Erfarenheter från arbete inom nationella organisationer, offentliga vårdgivare och/eller större privata aktörer är meriterande.

 

DET HÄR ERBJUDER VI DIG:
  • Ett innovativt och dynamiskt konsultbolag där vi växer och lär tillsammans i en positiv atmosfär.
  • Spännande och utvecklande uppdrag.
  • Individuellt anpassad kompetensutveckling.
  • Attraktiva villkor och förmåner.
  • Delaktighet och inflytande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sven Jonsson

+46 70 200 34 84

sven.jonsson@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X