lediga tjänster:

Verksamhetskonsult, analytisk profil

  • C.A.G
  • Jobb
  • Verksamhetskonsult, analytisk profil

Till affärsområdet Financial Crime Prevention söker vi nu dig som vill hjälpa banker, försäkringsbolag och myndigheter att motverka och hantera penningtvätt och bedrägerier. Till denna roll söker vi dig med analytisk profil.

Verksamhetskonsult, analytisk profil

1949 739 C.A.G

C.A.G MER:s uppdrag inom Financial Crime prevention kan exempelvis handla om att stödja kunder i implementation av system för att identifiera potentiella bedrägerier, exempelvis försäkrings- eller kreditbedrägerier, men även bedrägerier mot välfärdssystemen. Uppdragen kan även vara att hjälpa kunder med att göra en riskbedömning enligt penningtvättslagen och att hantera identifierade risker genom att upprätta rutiner eller system för kundkännedom eller transaktionsmonitorering. Vi kan också hjälpa kunder med produktutveckling inom området. Uppdragen kan utföras på egen hand eller i samarbete med någon av de systemleverantörer C.A.G MER samarbetar med.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av utredning och rapportering av misstänkta brott inom finanssektorn och gärna även av att analysera och optimera system för att identifiera misstänkt bedrägeri eller penningtvätt. Du är analytiskt lagd och har vana av att strukturera och analysera komplexa material och av att redovisa dina slutsatser på ett sätt som är anpassade till mottagaren.

Som person är du nyfiken och entusiastisk, och du brinner för att förbättra de processer och system du arbetar med.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Markus Åkesson

+46 70 897 89 94

markus.akesson@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X