lediga tjänster:

Verksamhetskonsult, juridisk profil

  • C.A.G
  • Jobb
  • Verksamhetskonsult, juridisk profil

Till affärsområdet Financial Crime Prevention söker vi nu dig som vill hjälpa banker, försäkringsbolag och myndigheter att motverka och hantera penningtvätt och bedrägerier. Till denna roll söker vi dig med juridisk profil.

Verksamhetskonsult, juridisk profil

1949 739 C.A.G

C.A.G MER:s uppdrag inom Financial Crime prevention kan exempelvis handla om att stödja kunder i implementation av system för att identifiera potentiella bedrägerier, exempelvis försäkrings- eller kreditbedrägerier, och även bedrägerier mot välfärdssystemen. Uppdragen kan även vara att hjälpa kunder med att göra en riskbedömning enligt penningtvättslagen och att hantera identifierade risker genom att upprätta rutiner eller system för kundkännedom eller transaktionsmonitorering. Vi kan också hjälpa kunder med produktutveckling inom området. Uppdragen kan utföras på egen hand eller i samarbete med någon av de systemleverantörer MER samarbetar med.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att analysera finansiell verksamhet med utgångspunkt i regelverken som berör penningtvättsområdet. Du har även kunskap om närliggande regelverk, exempelvis LBF och GDPR. Din nuvarande roll kan vara inom AML eller risk i första linjen, inom compliance eller internrevision. Du har lätt för att skriva och har vana av att snabbt producera material av rätt kvalitet för olika ändamål.

Som person är du nyfiken och entusiastisk, och du brinner för att hitta effektiva regelverkstillämpningar som verkligen gör skillnad. Du förstår att compliancerisk är något annat än penningtvättsrisk, och att det bästa sättet att hantera den första är att fokusera på den andra.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Markus Åkesson

+46 70 897 89 94

markus.akesson@cag.se

Ladda upp dina dokument, endast PDF-format tillåtet.X
X