Vi hälsar Alazar Tsegai välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-11-30

Vad fick dig att välja CAG Arete?

Första gången jag stötte på CAG var för några år sedan när jag deltog i en av CAG:s utbildningar, en intensiv kravkurs. Jag tyckte att utbildningen var mycket lärorik och inspirerande. Jag skulle vilja påstå att det var kursen hos CAG som startade min karriär som kravanalytiker. Spola fram några år senare då jag sökte nytt jobb och upptäckte att CAG sökte nya kravanalytiker. Det kändes naturligt att söka, cirkeln var sluten.

Något jag uppskattar med CAG Arete är känslan av att arbeta på ett mindre bolag samtidigt som man åtnjuter fördelarna med att vara en del av en koncern. Det som fick mig att välja CAG var framförallt intrycket av att CAG prioriterar konsulten. Man kan känna sig trygg i att CAG hittar bra uppdrag som passar konsulten.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag är en agil kravanalytiker som arbetat mycket inom e-commerce. Inom e-commerce har jag varit med och skapat krav och rullat ut online shopping i flera länder. Den senaste tiden har jag arbetat som produktägare. Som produktägare har jag skapat och förvaltat product roadmap och sedan brutit ner aktiviteter i form av Epics och User stories. Jag har även ansvarat för product backlog. Jag ser mig själv som bryggan mellan produkt och tech.

”...CAG prioriterar konsulten. Man kan känna sig trygg i att CAG hittar bra uppdrag som passar konsulten.”
Alazar Tsegai, Agil kravanalytiker på CAG Arete
”...CAG prioriterar konsulten. Man kan känna sig trygg i att CAG hittar bra uppdrag som passar konsulten.”
Alazar Tsegai, Agil kravanalytiker på CAG Arete

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag vill lära mig mer om hur man kan applicera agila metoder i större projekt och större organisationer. Jag vill också bredda min kunskap inom olika arkitekturer, frameworks, tekniker och metoder. Allt för att göra kommunikationen mellan produkt och utvecklingsteamet tydligare och smidigare.

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Passion för utveckling: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group

+46 (0)8 785 22 00

Mats Ågren

VD

CAG Arete

+46 (0)76 811 31 00

Helena Grimfors

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)73 415 93 50