Vi hälsar André Karapoulios välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-05-20

Vad fick dig att välja CAG Arete?

Hos de kunder jag haft uppdrag har jag träffat en hel del konsulter från CAG Arete och alla arbetar fortfarande kvar vilket jag ser som ett gott tecken för att de trivs. Jag ville till ett familjärt företag med fler kollegor. Jag har varit på större bolag och där blir man lätt en droppe i havet så jag längtade efter att komma till ett familjärt bolag där jag kan vara delaktig i en tillräckligt stor gemenskap och känna kollegorna på kontoret.

CAG Arete har en bra lönemodell med stor flexibilitet och många förmåner. Jag gillar också hur de arbetar med sälj. Dessutom får CAG Arete och de andra dotterbolagen mer styrka och tryck i form av koncernen. Det tillsammans med det mindre dotterbolagets familjära känsla och mix av kompetenser är ett vinnande koncept tycker jag.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag är .Net-utvecklare med fokus på backend. Jag har även axlat rollen som fullstackutvecklare i ett antal uppdrag för jag tycker att även det visuella är riktigt roligt att arbeta med då jag får en direkt feedback på hur gränssnittet mot slutanvändaren ser ut.

Jag är en person som gillar förändringar och nya utmaningar vilket gör att jag gärna arbetar med hela flödet. Jag trivs med att utveckla i bägge led även om min tyngd finns i backend och .Net. Jag ser fördelen att få arbeta tillsammans med flera roller i ett projekt, som exempelvis med en UX-designer, när jag sitter med frontend. Jag lär mig mycket av det samarbetet.

“Jag ville till ett familjärt företag med fler kollegor”
André Karapoulios, .NET-utvecklare

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag ser fram emot att fördjupa mina kunskaper i .Net, såväl som i olika tekniker vad gäller frontend-utveckling. Trots att jag jobbat som utvecklare i nära ett decennium så har jag fortfarande mycket att lära. Jag uppskattar att min roll och mitt yrke ständigt utvecklas och jag har en ödmjuk inställning till lärandet och försöker vara långsiktig i min personliga utveckling.

Vad gör du när du inte arbetar på CAG?

Jag och min sambo har två barn som är 3 och 4 år. Vi har nyligen flyttat och bor ute på Värmdö. Det innebär en hel del grannsamverkan och aktiviteter som följer med ett nytt hus. Vi trivs väldigt bra här och har landat rätt. Sommaren här ute är verkligen toppen!

Jag är en gammal fotbollskille som har spelat i över 20 år och det har varit en enormt stor del av mitt liv. Nu för tiden så är jag endast supporter och tittar så mycket jag hinner på fotboll, Jag följer Hammarby IF som har en speciell plats i mitt hjärta.

Annars spelar jag gärna golf och snickrar. Förra sommaren byggde jag nya utemöbler och sommarens projekt är ett utekök.

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Lasting impact: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Helena Grimfors

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)73 415 93 50