Vi hälsar Gentrit Sahiti välkommen till CAG

Livet på CAG, 2022-10-04

Vad fick dig att välja CAG Arete?

Jag började tidigt med datorer (Win95) och studerade sedan SharePoint, frontend och backend. Jag fastnade för design då jag är kreativ som person och har en konstnärlig sida. Jag kom tidigt i kontakt med CAG via Linkedin och CAG har alltid stuckit ut då ni har haft intressanta inlägg och låtit medarbetarna berätta om bolaget. Det har gett en personlig och äkta bild. När jag kände att det var dags att byta jobb så var CAG Arete ett naturligt val, här får jag det familjära bolaget. CAG Arete ger det extra till oss medarbetare i form av kompetensutbildning, bra uppdrag och vi får alla en extra guldkant på tillvaron.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag är utvecklare och designer inom SharePoint, Teams och Power plattformen. Den senare har jag arbetat med i tre år som utvecklare, administratör och specialisttekniker. Jag kan lätt se struktur och design så därför gillar jag UI och frontend extra mycket även om jag självklart även kan utveckla backend. Inom SharePoint kan jag det mesta och Microsoft 365 är en naturlig del av arbetet. Jag fick mitt uppdrag direkt på CAG och sitter nu och bygger en SharePoint-lösning.

Management intresserar mig också och det är ett mål att bli bättre som projektledare. Jag tror att jag kan bli riktigt vass på det då jag har tekniken med mig och förstår den. Det gör att jag kan ställa rätt frågor till teamet.

”CAG ger det extra till oss medarbetare i form av kompetensutveckling, bra uppdrag och vi får alla en extra guldkant på tillvaron.”
Gentrit Sahiti, Systemutvecklare CAG Arete

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag vill ta certifikat inom Power plattformen samt få arbeta mer med den. Sedan vill jag lära mig mer inom ledarskap och få kombinera programmeringen i mitt ledarskap.

Just nu håller jag på att testa att utveckla en Androidapp på fritiden.  Jag tittar mycket på Power apps och Power plattformen samtidigt, det är spännande!

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Passion för utveckling: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Annika Rogneby

Sälj- och Marknadschef

CAG Group

+46 (0)8 785 22 00

Mats Ågren

VD

CAG Arete

+46 (0)76 811 31 00

Helena Grimfors

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)73 415 93 50