Vi hälsar Sara Kullström välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-10-12

Vad fick dig att välja CAG Novus?

Jag kom i kontakt med CAG Novus genom en rekryterare, och tyckte att det verkade vara ett intressant bolag. Processen var smidig och jag fick ett trevligt intryck av både chefer och konsulter. Något som också gjorde att valet föll på Novus var bolagets fokus på kompetensutveckling, det tycker jag är väldigt viktigt hos en arbetsgivare.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag jobbar som Testare inom mjukvarutestning. Jag är även Scrum Master-certifierad och har erfarenhet av projektledning. I grunden är jag faktiskt utbildad meteorolog, men fick möjlighet att jobba som testare inom spelindustrin efter studierna – vilket visade sig vara över förväntan roligt!

Framöver skulle jag vilja dyka ner mer i testautomation, det är något som jag inte haft möjlighet till hos tidigare arbetsgivare.

“Alla är engagerade och trevliga och jag har känt mig omhändertagen från start”
Sara Kullström, Testare

Vilka fördelar ser du med CAG Novus och vilka blir dina utmaningar?

CAG Novus är ett jättetrevligt bolag, alla är engagerade och trevliga och jag har känt mig omhändertagen från start. Som jag nämnt innan tycker jag också att det är en stor fördel med bolagets fokus på kompetensutveckling – att jobba hos en arbetsgivare som inte snålar in på sina anställda.

Utmaningen jag ser hänger nog mest ihop med konsultrollen, att sätta sig in hos kund och kunna leverera från start, det är både spännande och utmanande.

Bolag: CAG Novus

Grundat: 2008, del av CAG sedan 2009

Branscher: Försvar, offentlig sektor, industri

Specialistområden: Försvarsområdet, offentlig sektor

Lasting impact: Att ständigt utveckla våra kunders verksamhet, vår egen kompetens och leveranser.

Adress: Augustendalsvägen 76, 131 52 Nacka Strand
Mästergatan 7, 745 37 Enköping
Offerdalsvägen 9, 835 32 Krokom

Kontakta oss om du vill veta mer