C.A.G Datastöd ny IT-leverantör åt Pandox fastigheter

Sedan ett par månader tillbaka är vi ny IT-partner åt hotellfastighetsbolaget Pandox AB. Uppdraget innebär ett totalåtagande för Pandox samtliga IT-system.

C.A.G Datastöd ny IT-leverantör åt Pandox fastigheter

C.A.G Datastöd ny IT-leverantör åt Pandox fastigheter 1200 581 C.A.G

Pandox är en ledande ägare av hotellfastigheter i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga destinationer för fritids- och affärsresenärer. Då bolaget inte har någon egen IT-avdelning gick de i höstas ut i offentlig upphandling för att hitta en ny leverantör.  Vi vann anbudsförfarandet och strax efter årsskiftet inleddes samarbetet.

”Pandox var ute efter en närvarande och engagerad leverantör för det var något de hade saknat och det är precis vad vi är. Vi lyssnar på vad kunden säger och anpassar oss till deras specifika situation och utmaningar”, säger Erik Sjölund, key account manager på C.A.G Datastöd.

Initialt löper samarbetet på 36 månader och vi kommer ha ett antal definierade roller på plats för att ta hand om den dagliga driften och supporten. Uppdraget innebär också en ny typ av bransch och verksamhet med höga krav på såväl säkerhet som funktionalitet.

”Vi kände att C.A.G Datastöd hade en agil approach som passade oss väldigt bra jämfört med andra stora outsourcing-aktörer. Vi är ett gäng ganska krävande individer och när vi såg deras kundlista förstod vi att det skulle gå att samarbeta. Dels möter de våra krav på tillgänglighet och tillförlitlighet, dels arbetar de snabbt och proaktivt vilket är viktigt för oss när det kommer till att lämna rapporter och hålla deadlines”, säger Jonas Törner, Senior Vice President, Business Intelligence på Pandox.

Kontaktperson

Erik Sjölund

+46 70 847 04 22

erik.sjolund@cag.se

X
X