C.A.G tecknar avtal om likviditetsgaranti med Erik Penser Bank.

C.A.G tecknar avtal om likviditetsgaranti med Erik Penser Bank.

2019-02-07

CAG Group AB (publ) har idag tecknat avtal om likviditetsgaranti med Erik Penser Bank, som är bolagets Certified Adviser för noteringen på Nasdaq First North Premier.

Åtagandet innebär att likviditetsgaranten åtar sig att ställa kurser på både köp- och säljsidan när så är möjligt, med verkan att skillnaden mellan köp- och säljkurs inte överstiger en viss nivå. Syftet med avtalet är att främja likviditeten i Bolagets aktie.


För ytterligare information, kontakta:

Åsa Landén Ericsson

VD C.A.G Group AB

Asa.landen[a]cag.se

070-208 64 90


Kontaktuppgifter Erik Penser Bank, Certified Advisor:

Tel: 08-4638300

Email: certifiedadviser@penser.se

Om C.A.G

C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 330 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Media
Dokument
Prenumerera på pressmeddelanden
Jag accepterar att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och användas för att kontakta mig i framtiden. Läs mer i vår integritetspolicy.
Skicka
X
X