Förnyat förtroende från SLL

Händer som håller i en surfplatta

C.A.G har en lång historik av samarbeten med SLL i bagaget och vi har nu än en gång fått förnyat förtroende. Den nya upphandlingen gäller ett ramavtal för uppdragskonsulter inom områdena systemutveckling och systemintegration.

Förnyat förtroende från SLL

Förnyat förtroende från SLL 1200 581 C.A.G

Ända sedan 2000 har C.A.G Contactor (dåvarande Contactor) haft ramavtal i olika omgångar med SLL. De senaste åren har vi arbetat brett inom SLL och bland annat hjälpt till med utveckling och test av den publika samlingsportalen Janusmed för läkemedelspåverkan.

I mars fick vi återigen förnyat förtroende från SLL, denna gång i form av ett ramavtal för uppdragskonsulter inom områdena systemutveckling och systemintegration. ”Det vi arbetar med hos SLL gör verkligen skillnad i samhället. Vi är glada över att återigen ha fått deras förtroende och ser fram emot att fortsätta samarbetet”, säger Annika Rogneby, C.A.G:s kundansvariga för SLL.

”Digitaliseringen och utvecklingen av SLL:s interaktionsverktyg bidrar till en förbättrad livskvalitet för många patienter och effektiviserar i hög grad vårdgivarnas arbete. Att få vara med och bidra till denna positiva samhällsutveckling är viktigt för oss”, säger Michael Ekman VD på C.A.G.

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X