Långvarigt samarbete skapar resultat

Den goda verksamhetsförståelse som kommer ur ett långvarigt samarbete skapar förutsättningar att arbeta effektivt och skapa resultat. På C.A.G Healthcare är vi därför mycket glada att ännu en gång ha fått förnyat förtroende från SLL.

Långvarigt samarbete skapar resultat

Långvarigt samarbete skapar resultat 1200 581 C.A.G

C.A.G Healthcares historia som samarbetspartner till SLL sträcker sig ända tillbaka till år 2000. En livstid i IT-sammanhang, vilket även syns på vad som åstadkommits genom åren.

C.A.G Healthcare har bland annat varit engagerade i utvecklingen av de nationella tjänsterna för vårdgivare och patienter. Viktiga tjänster som förenklar och strukturerar vårdgivarnas arbete samt ökar möjligheterna för patienter att göra vårdval, och kunna få vård från hemmet via e-tjänster.

”Det är mycket värdefullt för oss att kunna vara med och bidra till denna positiva samhällsutveckling,” säger Marcus Claus, vice VD på C.A.G Healthcare. ”Vår drivkraft på C.A.G Healthcare är att vår kompetens ska användas till att förbättra livet för människor vilket arbetet med SLL verkligen gör.”

Förutom de nationella tjänsterna hjälper C.A.G Healthcare bland annat till med utveckling av Invånartjänster 1177 och Smittspårning inom vården samt förvaltning av Danderyds sjukhus förvaltningssystem och informationsflödet av labbsvarshantering.

C.A.G Healthcare har expertkunskaper inom ett flertal områden och har många roller inom projekten på SLL, bland annat inom gränssnittsdesign, teknisk arkitektur, integrationsfrågor och anslutningskoordinering.

Kontaktperson

Åsa Landén Ericsson

+46 70 208 64 90

asa.landen@cag.se

X
X