Passion för utveckling – vår gemensamma drivkraft

Med 11 nischade bolag i koncernen har våra konsulter många olika kompetenser och roller. Vi jobbar med flera olika branscher och uppdrag där förutsättningarna ofta i hög grad skiljer sig åt. En del av oss har mycket bred erfarenhet medan andra har spjutspetskompetens inom specifika områden. Men oavsett våra olika roller, uppdrag och utmaningar har vi alla en viktig sak gemensamt: Passion för utveckling.

Passion för utveckling – vår gemensamma drivkraft

Passion för utveckling – vår gemensamma drivkraft 1200 600 C.A.G

Vår drivkraft att hela tiden bli bättre, tänka steget längre och hjälpa våra kunder till långsiktigt värde står alltid i fokus på C.A.G. Men minst lika viktig är vår målsättning att varje konsult ska trivas och ha möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Vad passar då bättre än ett varumärkeslöfte (en ”pay-off”) som uttrycker detta? Inte mycket, tyckte vi och gav vår kommunikationsbyrå i uppdrag att ersätta vår gamla pay-off. Nu kan vi stolt presentera ”Passion för utveckling”, vår nya pay-off och en fantastisk sammanfattning av det vi gemensamt står för på C.A.G.

”Vi levererar” var, som de flesta av er säkert känner till, vårt tidigare varumärkeslöfte. Levererar gör vi förstås fortfarande i lika hög grad. Men det är just vår starka passion för utveckling som gör det möjligt för oss att alltid leverera på högsta nivå.

”Under den tid jag har hunnit vara verksam som VD på C.A.G har jag slagits av den starka drivkraften hos alla konsulter att hela tiden vilja utveckla sig själva och våra kunder vidare på ett långsiktigt plan. Jag är därför stolt över vårt nya varumärkeslöfte ”Passion för utveckling”, som sammanfattar C.A.G:s gemensamma värderingar på ett mycket bra sätt”, säger Åsa Landén Ericsson, VD och koncernchef på C.A.G.

Kontaktperson

Åsa Landén Ericsson

+46 70 208 64 90

asa.landen@cag.se

X
X