Tre tungviktare till C.A.G Arete

Tre konsulter

C.A.G Arete har rekryterat tre nya, mycket seniora Microsoftutvecklare med lång och gedigen erfarenhet. ”Våra nya medarbetare kommer att tillföra stor kompetens till våra kunder och vi är glada över att dessa tungviktare har valt att gå till C.A.G”, säger Mats Ågren, vd på C.A.G Arete.

Tre tungviktare till C.A.G Arete

Tre tungviktare till C.A.G Arete 1162 563 C.A.G

Nu har vi äran att presentera våra tre riktigt tunga nytillskott Olof Carlsson, Kristian Dähne och Adis Mesevic. Många intressanta kunder, goda utvecklingsmöjligheter och hög framåtanda, var några av de faktorer som spelade in vid valet av C.A.G som ny arbetsgivare.

 

OLOF CARLSSON
”Det som fick mig att välja C.A.G Arete var det goda kontaktnätet med många intressanta kunder. Jag var nyfiken på att jobba med systemutveckling inom banksektorn och tack vare C.A.G Arete fick jag ett intressant uppdrag på SEB där jag kunde börja redan från start. Även satsningen på utbildningar och resor ser jag som stora fördelar som särskiljer C.A.G från andra konsultbolag. Jag har redan hunnit med en utbildningsresa till Riga där jag lärde känna flera av kollegorna och stämningen verkar vara mycket god.”

Olof är en senior systemutvecklare med många års erfarenhet som konsult inom systemutveckling. Teknikmässigt ligger tyngdpunkten av Olofs kompetens på Microsoftprodukter. Olof kommer närmast från Symbio.

 

KRISTIAN DÄHNE
”C.A.G Arete är ett personligt konsultföretag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Jag har fått en fantastisk start med en nätverksresa och direkt ett nytt intressant uppdrag hos kund.”

Kristian kommer närmast från Softronic och är en senior och erfaren utvecklare med mycket goda kunskaper inom systemutveckling i Microsoftmiljöer. Han har bred erfarenhet inom Windows- och Webbutveckling.

 

ADIS MESEVIC
”Som nybliven stockholmare var det viktigt för mig att börja arbeta på ett stabilt och välmående företag med en sund företagskultur men också ett ställe med hög framåtanda. Efter att ha träffat och pratat med Mats Ågren och några av konsulterna på C.A.G Arete kändes det omgående som att jag hittat just det. Jag kan även berätta att jag kort efter min start deltog på ett möte om ett jättespännande uppdrag där jag nu börjar om en vecka. Jag kan inte klaga på kollegorna heller, de jag har träffat hittills har varit mer än välkomnande!”

Adis kommer närmast från Dox Sweden och är en rutinerad systemutvecklare med erfarenhet av komplexa applikationer på Microsoftplattformen. Han är även mycket kunnig inom open-source tekniker och ramverk.

Kontaktperson

Mats Ågren

+46 76 811 31 00

mats.agren@cag.se

X
X