Vi hälsar Karin Pihlgren välkommen till C.A.G

Vi välkomnar Karin Pihlgren till C.A.G Consoden, där hon går in som affärschef för Healthcare-området

Vi hälsar Karin Pihlgren välkommen till C.A.G

Vi hälsar Karin Pihlgren välkommen till C.A.G 1394 784 C.A.G

Varför C.A.G Healthcare?

Jag blev kontaktad och fick frågan om jag var intresserad av att byta jobb. Jag befann mig då på en arbetsplats där jag hade kommit längre ifrån Hälsa, Vård och Omsorg (HVO) än jag ville. Beskrivningen av arbetsuppgifterna lät jätteintressanta och det var en bra match med mina kompetenser och styrkor. När jag träffade Mila och Veronika (konsultcheferna på Healthcare) så tänkte jag att det skulle bli riktigt inspirerande att få arbeta med två tjejer som var på hugget. De tände min längtan. Att jag tidigare hade arbetat med Healthcare som leverantör (dåvarande Mawell) gjorde också skillnad för mig då jag bara har goda erfarenheter av dem.

Att få arbeta med HVO i Stockholm och i resten av Sverige är det jag vill. Att få göra något gott inom branschen och få vara med på förändringsresan är en av mina drivkrafter. Det ska bli en spännande resa och en nystart för mig.

 

Vad ska du göra på C.A.G Healthcare?

Jag vet inte riktigt till 100% själv och det gillar jag! Kärt barn har många namn men jag ska vara Affärsområdeschef eller Affärsansvarig för Healthcare-delen i C.A.G Consoden. Jag börjar först den 1 april men jag för redan nu en dialog med konsultcheferna om vad det är som Healthcare behöver initialt. Jag känner mig trygg i min kompetens inom HVO och kommer att börja jobba där behoven finns. Jag har hunnit få vara med på ett digitalt bolagsmöte och träffa medarbetarna vilket känns som en riktigt bra start.

 

Vad betyder passion för utveckling för dig?

Jag använder själv sällan ordet passion men jag har alltid arbetat med saker som jag brinner för. Jag  brinner för att göra skillnad för svensk sjukvård. Jag ser så stora möjligheter att få göra livet enklare för alla ”där ute”. När jag arbetade på ICA så lärde jag mig just det – att göra varje dag lite enklare.

Jag vill få vara kittet mellan IT och verksamhet. Det man förstår, det tar man också till sig. Då får man en hävstångseffekt som är häftig. Vi behöver ta bort komplexiteten för våra beslutsfattare, vi måste börja prata om vad som blir effekten av saker vi väljer att genomföra snarare än att prata om teknikaliteter och systemnära frågor.

 

Kontaktperson

Annika Rogneby

+46 70 687 33 08

annika.rogneby@cag.se

X
X