Årsredovisning 2020

Årsredovisning 2020

2021-04-12

CAG Groups (publ) årsredovisning för 2020 har idag publicerats på bolagets webbplats, www.cag.se, där den finns tillgänglig för nedladdning. Aktieägare som önskar en printad version kan kontakta bolaget per e-post på info@cag.se.

 

För ytterligare information, kontakta:

Åsa Landén Ericsson, VD C.A.G Group AB

Asa.landen[a]cag.se, 070-208 64 90

 

Kontaktuppgifter Erik Penser Bank, Certified Adviser:

Tel: 08-4638300

Email: certifiedadviser[a]penser.se

 

Ovanstående informationen lämnades, genom ovanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 april kl. 08:30 (CET).

Om C.A.G

C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Med passion för utveckling arbetar C.A.G för att skapa långsiktigt värde för sina kunder och för att varje medarbetare ska trivas och växa i sin roll. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 370 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Kontaktperson

Åsa Landén Ericsson

+46 70 208 64 90

asa.landen@cag.se

Prenumerera på pressmeddelanden
Jag accepterar att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren och användas för att kontakta mig i framtiden. Läs mer i vår integritetspolicy.
Skicka
X
X