Frontend

Där Frontend möter Backend. Utan rätt kodning på djupet är en snygg yta inte mycket värd. Därför tar vi frontend steget djupare. Med gedigna kunskaper inom backend-utveckling och hela C.A.G-koncernens samlade kompetens i ryggen har våra frotendlösningar en stabil grund att stå på. Med det som utgångspunkt hjälper vi våra kunder att ta fram anpassade och användbara lösningar som håller måttet hela vägen.

ALLTID STEGET FÖRE

Vårt skickliga team har kompetenser både på bredden och djupet och använder sig av Javascriptbaserade MVC-ramverk, senaste webstandarderna och andra etablerade utvecklingsverktyg, i sitt dagliga hantverk. Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med kollegor i C.A.G koncernen hjälper oss att ha full koll på de senaste teknikerna och alltid ligga steget före. Idag arbetar vi bland annat med:

 • Javascript (ES6 och Typescript)
 • SPA och MCV/MVVM-ramverk som React och Angular
 • HTML5 och CSS3 (LESS och SASS)
 • NodeJS-baserade utvecklingsverktyg som Webpack, NPM och Yarn
 • Automatiska tester
ETT STARKT TEAM

Oavsett typ av uppdrag och roller i arbetsgruppen, arbetar vi hela tiden för att optimera arbetsprocesserna genom agil utveckling, moderna tekniker och Continuous Integration. Det gör oss till ett samspelt och effektivt team som jobbar mot ett gemensamt mål; att leverera hållbara lösningar till våra kunder.

KONTAKTPERSON
Anders Engström
+46 70 842 05 94
anders.engstrom[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM FRONTEND

  BOLAG INOM C.A.G SOM
  JOBBAR INOM FRONTEND

    C.A.G ARETE

    C.A.G CONTACTOR

  X
  X