SharePoint & Office 365

I takt med att kraven på effektivitet och samarbete ökar är det många företag som vill se på nya möjligheter inom detta område. Mängden interaktioner mellan anställda och volymen av information som hanteras har också ökat radikalt. Detta ställer större krav på effektiva arbetssätt. Dagens arbetsplatser behöver vara digitala, flexibla och mobila för att kunna vara konkurrenskraftiga över tid.

Microsoft Office 365 och SharePoint är den världsledande plattformen för effektivt samarbete och informationsutbyte inom en organisation. Med vår gedigna erfarenhet kan vi hjälpa er få större effekt av redan gjorda investeringar och få maximal nytta av Office 365, SharePoint och Teams. C.A.G skräddarsyr effektiva samarbetsplattformar och kan ta leveransansvar för hela åtaganden eller erbjuda specialister som hjälper er i projektets olika faser. Vi har många erfarna konsulter inom området och har levererat ett stort antal lyckade projekt.

Med beprövade metoder kan vi hjälpa er att identifiera behoven, skräddarsy och implementera lösningar samt stödja och underlätta förändringen. Vi säkerställer resultat med fokus på att leverera affärsvärde. Vid framtagandet av nya lösningar arbetar vi enligt en modell för implementering som säkerställer förutsägbarhet och resultat av hög kvalitet.

Exempel på lösningar baserade på Office 365, SharePoint och Teams som vi levererar:

 • Digital arbetsplats till avtalad leveranstid och kostnad
 • Skräddarsydda intranät med integrerad dokumenthantering
 • Smart och effektiv avtalshantering
 • Kvalitetsledningssystem med processkartor
 • Integration av SharePoint, Microsoft Teams och andra system
UTVALDA UPPDRAG INOM SHAREPOINT & OFFICE 365

THOR SHIPPING

Läs mer

ÖREBROPORTEN

Läs mer

KONTAKTPERSON
Mats Ågren
+46 76 811 31 00
mats.agren[a]cag.se

JAG VILL VETA MER OM SHAREPOINT & OFFICE 365

  BOLAG INOM C.A.G SOM
  JOBBAR INOM SHAREPOINT & OFFICE 365

    C.A.G ARETE

  X
  X