C.A.G Utbildningspodden pratar Förtroendefullt Samarbete med Michael Szendof Carlsson

Micael Szendof Carlsson är en av Sveriges främsta experter på ledarskapsfrågor. Vi lyckades få en timme med honom för att prata om hur du lyckas få till effektiva samarbeten och långsiktiga goda relationer.

C.A.G Utbildningspodden pratar Förtroendefullt Samarbete med Michael Szendof Carlsson

C.A.G Utbildningspodden pratar Förtroendefullt Samarbete med Michael Szendof Carlsson 1400 700 C.A.G

Michael är beteendevetare i grunden och har i nästan 20 års tid arbetat med lednings-, chefs- och medarbetarutveckling. Under en längre tid har han också arbetat med ledarskapsutbildning på olika nivåer inom försvaret. Idag bollar han flera roller samtidigt: konsult, företagsledare, coach och naturligtvis lärare här på C.A.G utbildning för utbildningen Förtroendefullt samarbete.

Idag genomsyras mjukvarubranschen av agila initiativ. Det pratas ceremonier, roller, visualisering, ledtider, cykeltider, flödeseffektivitet, principer och värden. Då är det lätt att glömma bort människan som får maskineriet att ticka på. Grundförutsättningen för ett lyckat agilt initiativ är ett gott samarbete mellan människor. För det behövs kunskap och verktyg.

Vi passar på att ta reda på lite mer om vem Michael är och hans syn på ett lyckat samarbete i det här avsnittet av C.A.G Utbildningspodden.

 

Nästa steg

Vill du veta mer om hur du bygger långsiktiga relationer för effektiva samarbeten kan du anmäla dig till vår utbildning Förtroendefullt samarbete, som hålls av Michael. Vi erbjuder även kursen direkt till företag, som har större utbildningsbehov av sin personal, på plats i deras egna lokaler. Kontakta i så fall Johan Meivert på C.A.G Utbildning.

 

 

Kontaktperson

Johan Meivert

+46 70 532 71 90

johan.meivert@cag.se

X
X