CAG Utbildningspodden träffar Mikael Sennerholm för att prata Continuous Delivery

Mikael Sennerholm är en av Sveriges absolut mest erfarna specialister inom "Continuous Delivery", eller Kontinuerliga Leveranser som det något krystat kallas på svenska. Vi besökte Mikael i Kista för att reda ut oklarheter kring begreppet och ta del av hans alldeles egna erfarenheter av att införa "Continuous Delivery" på företag och myndigheter.

CAG Utbildningspodden träffar Mikael Sennerholm för att prata Continuous Delivery

CAG Utbildningspodden träffar Mikael Sennerholm för att prata Continuous Delivery 1400 700 C.A.G

Mikael har sin bakgrund inom operations, men har de senaste 5-6 åren arbetat enbart med att designa och införa ”Continuous Delivery”-lösningar. Han är även en van föreläsare inom området, som anlitas regelbundet.

”Continuous Delivery” är ett begrepp som varit hett i ett par år, men nu börjar metoden sätta sina avtryck bland både företag och myndigheter i Sverige på riktigt. Du kanske redan kommit i kontakt med fenomenet där du arbetar?

Begreppet ”Continuous Delivery” används ofta på många felaktiga sätt. I det här avsnittet reder Mikael ut vad begreppet står för och sätter det i perspektiv till andra närbesläktade termer. Du får även ta del av Mikaels funderingar kring när och varför du ska anväda dig av ”Continuous Delivery”. Hänger du med till slutet får du även ett par praktiska tips kring vad du ska tänka på när du introducerar ”Continuouos Delivery”.

Se till att hämta en kaffe och sätta dig skönt. Det här är ett av våra längre avsnitt.

 

Under intervjun refererar Mikael till följande bok:

Nästa steg

Om du är nyfiken och vill utforska om Continuous Delivery  är något för din organisation kan du komma i kontakt med Mikael via mail på mikael.sennerholm@cag.se. Förutom specialister inom ”Continuous Delivery” erbjuder vi även vår en dag långa ”Continuous Delivery” – clinic, där du och ditt team får prova på att sätta upp en ”Continuous Delivery”-miljö i molnet. Vi erbjuder även utbildningen ”Continuous Testing”. Där får du som testare får prova på att arbeta i en ”Continuous Delivery”- miljö.

Kontaktperson

Johan Meivert

+46 70 532 71 90

johan.meivert@cag.se

X
X