Varför så hemlighetsfulla?

Våra medarbetare hanterar avancerade cyberhot, förändrar Nordens betalningsinfrastruktur och motverkar penningtvätt. Vi designar system som motverkar välfärdsbrott och tar fram digitala lösningar som bidrar till att stärka Sveriges säkerhet. Med hänsyn till sekretesskäl kan vi inte dela all information kring våra kunder och uppdrag publikt. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med på resan. Är det dig vi letar efter?

Topp tre i landet

CAG är Sveriges tredje bästa arbetsplats, enligt Great Place to Works stora medarbetarundersökning. Härlig gemenskap, balans mellan fritid och arbete och månande om medarbetares fysiska och mentala hälsa är bevisligen vinnande koncept. Det betyder inte att vi lutar oss tillbaka och är nöjda nu. Nej, vi satsar hela tiden på att bli bättre för att varje medarbetare ska må bra, utvecklas och trivas på jobbet.

Vi är CAG

CAG är en innovativ IT-koncern som består av tio självständiga dotterbolag, med totalt ca 450 medarbetare. Varje dotterbolag är specialister inom sin egen nisch, vilket betyder att du får kollegor med samma intressen som du har. För att du ska kunna växa i din roll erbjuder vi intressanta kunduppdrag och självfallet även olika former av kompetensutveckling. Men vi jobbar inte bara tillsammans, vi har roligt också. Konferensresor, padel, löpning och after works är några av de aktiviteter som gör att du snabbt blir en i gänget.

Här hittar du oss

Utöver moderbolagets säte i Stockholm har vi kontor i Uppsala, Linköping, Enköping, Karlstad, Borås, Krokom och Oslo.

450
MEDARBETARE
10
DOTTERBOLAG
91
TRUST INDEX
95
GPTW-INDEX

Nya medarbetare

Se fler
“På CAG utvecklas vi med hjälp av varandra, både i bolagen och inom koncernen. Det är extra roligt att få se och delta i detta samarbete”
Annika Rogneby, Sälj- & Marknadschef CAG Group
Annika Rogneby, Sälj- & Marknadschef CAG Group

Varför jobba på CAG?

1. Det stora företagets möjligheter. Det lilla företagets omtänksamhet

CAG är en koncern bestående av själv­ständiga dotterbolag. Bolagen är som en familj där medarbetarna kan känna sig hemma. Man uppskattas för sin kompetens och sitt bidrag till den gemensamma utvecklingen. Det är nära till ledningen och kollegorna finns alltid där som stöd. Självständigheten för dotter­bolagen är stor, samtidigt som den gemensamma koncernens enande kraft hela tiden står tryggt bakom. CAG är ett riktigt Great Place To Work.

2. Att utvecklas driver oss framåt

På CAG vill vi att våra medarbetare ständigt ska kunna utvecklas inom sitt område och bredda sin kompetens. Alla medar­betare behöver kontinuerligt nya ut­maningar och nya kunskaper. Därför satsar vi på kompetensutveckling, både individuell och i grupp, liksom utveckling via nätverk, inspira­tionskvällar och inte minst – alla spännande uppdrag.

3. Ett ovanligt bra bolag för konsulten

Vår ambition är att vara det bästa konsult­bolaget för konsulten. Varje medarbetares individuella behov är ständigt i fokus för vår uppmärksamhet. Våra grundvärderingar i CAG är att vara en kompetent, omtänksam och långsiktig arbets­givare, där passionen för att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

4. Ett hållbart arbetsliv

Arbete är inte allt här i livet. Vi tror på en lång­siktig relation med våra medarbetare. Därför ser vi till varje medarbetares unika livssituation. Genom ett positivt arbets­klimat uppnår vi ett hållbart arbetsliv med balans mellan arbete och fritid.

5. Blandning av bransch- och specialistkunskap

Flera bolag inom CAG har specialiserat sig inom branscher som Bank & Finans, Hälsa & Vård och Försvar. Vi har även specialist­bolag med fördjupning inom till exempel IT-säkerhet, systemutveckling inom Java eller Microsoft, test och testautomation.

På CAG får våra medarbetare möjlighet att fokusera på sin nisch, rätt uppdrag och arbeta med kollegor som har samma intresse.

6. Kund- och samhällsnytta i spännande uppdrag

På CAG vet vi att det viktigaste för våra medarbetare är att ha rätt kunduppdrag. Att var och en känner att de kan medverka till kundens framgång, bidra till hållbar samhällsnytta och samtidigt ut­vecklas i sin egen yrkesroll. Därför gör vi vårt yttersta för att matcha våra medarbetarens önskemål kring drömuppdrag med våra kunders behov.

“Mina kollegor är fantastiska och vi har alltid roligt på jobbet. Arbetet utmanar mig och ingen dag är den andra lik”
Tina Armfelt, CAG Datastöd
Tina Armfelt, CAG Datastöd

Kontakta oss om du vill veta mer

Åsa Landén Ericsson

VD och koncernchef

CAG Group