CAG:s specialistkonsulter har bred erfarenhet av att utveckla IT-lösningar för många av Sveriges ledande industriföretag. Vi hjälper även myndigheter och förvaltningar och privata infrastrukturleverantörer med tjänster inom Systems Life Cycle Management.

Telekommunikation, teknik, fordon, medicinteknik och verkstad – CAG:s specialistkonsulter har lång och bred erfarenhet av att arbeta med ledande industriföretag inom ett stort antal branscher. Digitaliseringen och Internet of Things bidrar till att produkter i allt högre grad är uppkopplade. Många tillverkare går från att sälja enbart produkter till att även erbjuda digitala tjänster kopplade till produkterna. På CAG har vi kompetensen att kunna arbeta tillsammans med kunden genom hela kedjan – från sensorer och hårdvara till molntjänster.

För företag inom industrin arbetar vi med ledning- och systemutveckling, både för utvecklingsavdelningar och IT-avdelningar på företagen. Vi arbetar agilt med systemutveckling, och erbjuder ett brett utbud av tjänster som omfattar behovs- och kravanalys, ledarskap, utveckling och test. Vi erbjuder även utbildning.

Vid sidan av specialistkonsulting, tar vi även helhetsansvar för leverans av större som för mindre projekt.

Kontakta oss om du vill veta mer

Niclas Lindqvist

VD

CAG Senseus

+46 (0)72 716 40 44

Magnus Söderström

VD

CAG Novus

+46 (0)70 668 38 33

Anders Ollevik

Partneransvarig & utbildningsadministratör

CAG Syntell

+46 (0)72 233 47 77

Se fler