En ny CAG-bebis är på väg!

Livet på CAG, 2023-04-13

Hej Alfija! Vad jobbar du med?

– Hej! Jag jobbar med projektledning och ledarskap i gruppen Leadership & Change på CAG MER Consulting.

Du ska snart bli mamma för andra gången, stort grattis! Hur känns det?

– Tack! Det känns fantastiskt men nervöst. Jag ska få en son, det är pirrigt för jag har dotter sen tidigare. Henne fick jag för två år sedan, precis när jag hade börjat på CAG. Jag gick på min första föräldraledighet nästan direkt.

Hur funkade det?

– Det gick jättebra, jag fick fin stöttning från både kunden och CAG. När jag kom tillbaka efter föräldraledigheten var det mycket livspusslande och planering, men det är jag van vid som projektledare. Jag har alltid ett öga på kalendern.

Har du några tips till någon i samma sits?

– Oroa dig inte, det går bra att vara konsult och småbarnsförälder. Jag vet att många konsulter som planerar att skaffa barn byter jobb för att det känns tryggare med en anställning. Det tycker jag inte att man behöver, personligen har aldrig känt något behov av att byta jobb. Det är absolut ingen stress kring det.

Kan du vara flexibel i ditt arbete?

– Ja, absolut. Man får vara lite kreativ men jag har stor frihet att lägga upp mina dagar som jag vill. Jag jobbar ibland tidigare på morgonen och ibland på kvällen om jag behöver hämta mitt barn på förskolan. Jag jobbar mycket hemifrån och om jag behöver vara på plats hjälper min man till. Vi är ett bra team.

Hur är CAG som arbetsgivare?

– Jag har fått stöd av CAG hela vägen, genom graviditeten, föräldraledigheten, och efteråt när det gällde att kombinera småbarnsliv och jobb. Jag vet att många andra konsulter känner att de främst jobbar hos kunden, och inte får stöd av sitt konsultbolag, men CAG har alltid stöttat mig när jag har behövt det.

“CAG har alltid stöttat mig”
Alfija Lindeberg-Lindvet, CAG MER Consulting
Alfija Lindeberg-Lindvet, CAG MER Consulting

Känner du att ditt jobb är meningsfullt?

– Vi jobbar mycket med projekt som förbättrar processer eller är relaterade till regelverk, som ger ökad transparens för hela marknader. Då känner man att man gör skillnad.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Mina kollegor! Vi har så kul tillsammans, vi åker på konferensresor och umgås mycket utanför jobbet. Förra året var vi i Wien under våren och nu planerar vi en ny resa till Budapest. En annan sak jag gillar med CAG är att man får jobba hos olika kunder, man sitter inte för många år på samma plats. Det blir aldrig tråkigt!

Bolag: CAG MER Consulting

Grundat: 1984, del av CAG sedan 2018

Branscher: Bank, finans och försäkring

Specialistområden: Management & Technology Consulting inom Bank, finans & försäkring

Lasting impact: Ständig utveckling är en självklarhet hos oss. Vi utvecklar våra kunder och oss själva i komplexa utmaningar, varje dag.

Adress: Sveavägen 33, 111 34 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Markus Åkesson

VD

CAG MER Consulting

+46 (0)70 897 89 94

Peter Trajkovski

vVD & Sales

CAG MER Consulting

+46 (0)70 279 40 24

Mario Di Paolo

Sales Executive

CAG MER Consulting

+46 (0)70 097 41 12