Vi hälsar Anders Sötterman välkommen till CAG

Livet på CAG, 2023-07-04

Vad fick dig att välja CAG Contactor?

Jag har suttit många år i mitt uppdrag på en svensk myndighet, där jag under åren jobbat med många konsulter från CAG som alla gjort ett otroligt bra jobb och som jag kommit väldigt bra överens med. När jag väl kom till slutsatsen att det var dags för en ny arbetsgivare blev beslutet därför väldigt enkelt. Jag luftade idén för mina uppdragskollegor från CAG och kom i kontakt med min nuvarande konsultchef, och kände direkt att det var en ”match made in heaven”. På bara någon vecka fick jag ett erbjudande som jag gladeligen accepterade och blev direkt medbjuden på en konferensresa till Skottland, där jag fick ett otroligt välkomnande av hela gruppen. Visserligen kände jag redan många sedan innan och jag fick verkligen känslan av att komma hem!

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag fortsätter i mitt uppdrag där jag varit i många år, där jag jobbar som Testare (Testlead) i ett Scrum team. Jag agerar lite av en ”spindel i nätet” och har även ganska många sidoprojekt, vilket jag trivs bra med. Det är verkligen en skön känsla att känna att man verkligen hjälper människor på dagarna.

“Jag fick verkligen känslan av att komma hem”
Anders Sötterman, Testlead

Vilka fördelar ser du med CAG Contactor och vilka blir dina utmaningar?

CAG Contactor har en otrolig samhörighet i teamet med bra kommunikation och samhörighet, och ett erbjudande med en lönemodell som verkligen passar mig och ger en stor frihet. Jag får verkligen känslan av att CAG tänker mycket på sina anställda och vill att man ska vara kvar länge, här är man inte bara en ”kassako”.

Vi gör också mycket roliga aktiviteter tillsammans, både inom Contactor och i CAG koncernen vilket kanske kan kopplas ihop med vilka utmaningar jag ser – att hitta en balans mellan att prioritera jobb och händelser kopplade till detta och samtidigt ta sig tid till familjen och privatlivet, vilket dock är ett lyxproblem!

Bolag: CAG Contactor

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005

Branscher: Alla branscher

Specialistområden: Specialister inom Java, Frontend, test och testautomatisering

Lasting impact: Det är ett privilegium att få arbeta på CAG med alla kompetenta och välutbildade konsulter som brinner för att skapa värde för våra kunder. Att utvecklas tillsammans driver oss framåt.

Adress: Tegnérlunden 3, 111 61 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

David Caro

Konsultchef Test

CAG Contactor

+46 (0)70 934 33 40