Vi hälsar Annika Norberg välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-04-25

Vad fick dig att välja CAG Syntell?

Jag har en varierad bakgrund inom bygg- och anläggningsbranschen, med olika roller. Överallt existerar vikten av att göra rätt från början, det behovet finns oavsett bransch. Jag blev därför väldigt nyfiken på krav och ändringshantering. CAG Syntell är det perfekta valet då det är ett stabilt företag med lång erfarenhet, stor professionalism vilket jag gärna vill vara en del av!

Jag är samhällsbyggare i grunden och för mig är det viktigt att bygga ett hållbart samhälle. Det gör att det är roligt att gå till jobbet. Det kan ske på en miljard olika sätt. Drivkraften är dock att få göra skillnad genom att arbeta och utbyta kunskap med människor och processer. Det lockade mig till konsultrollen eftersom det går att kombinera att arbeta med att bygga ett hållbart samhälle inom olika branscher. Det känns positivt att få göra det på CAG då vi har olika kunder både inom den offentliga och privata sektorn.

Jag måste även nämna att CAG Syntell har en mycket trevlig och bra rekryteringsprocess. Allt är väldigt professionellt och med ett bra bemötande. På CAG Syntell sitter hjärta och teknik ihop!

Berätta mer om vad du ska arbeta med?

Jag kommer att arbeta med krav och ändringshantering, Systems Engineering och System Lifecycle Management. Det är intressant för det är applicerbart inom många olika branscher. Jag gillar när människor och organisationer utvecklas och kan utbyta tvärfunktionell kunskap och jag kan arbeta tvärs över med flera delar i en organisation. Mitt mål är att bli ännu bättre och arbeta mer med det framöver. Just nu arbetar jag som krav- och ändringsledare i ett infrastrukturuppdrag inom trafikkommunikation.

Hållbarhet har alltid varit närvarande i min karriär och det vill jag ta med mig i allt jag arbetar med. På CAG har jag goda förutsättningar för att få arbeta med mer samhällsviktiga och hållbara projekt.

“På CAG Syntell sitter hjärta och teknik ihop”
Annika Norberg, Krav- och ändringsledare

Vilka fördelar ser du med CAG Syntell och vilka blir dina utmaningar?

Syntell är ett jättetrevligt och fint bolag med professionella medarbetare. Alla kollegor besitter stor kunskap och är inställda på att hjälpa till att leverera hög kvalitet. Det är stor harmoni och balans i kulturen i företaget, vilket ger att vi kan leverera det bästa till kunderna. Det känns fint att få vara en del av ett sådant lag.

Utmaningen är att kontoret ligger för långt bort från där jag bor 😊. Nätverkandet är en utmaning i dagens samhälle. Hur får vi personlig kontakt när man är ute hos kund och alla träffas online?

Vad gör du när du inte jobbar på CAG?

Jag bor på landet och naturen är en stor del av mitt liv. Jag gillar att promenera och åka skidor på vintern, längdskidorna står parkerade utanför ytterdörren så att jag snabbt kommer ut i skogen. Jag (försöker) hinna med att läsa och odla i min trädgård och njuter av det.

Sedan umgås jag med vänner och familj så mycket det bara hinns med. Jag är träningsledare för barn som kanske inte alla gånger tycker att sport är det roligaste på schemat. Jag gillar även att baka bröd då det är en bra avkoppling!

Kontakta oss om du vill veta mer

Sara Hederos

Affärsområdeschef Public

CAG Syntell

+46 (0)73 073 58 32

Bolag: CAG Syntell

Grundat: 1994, del av CAG sedan 2022

Branscher: Försvar, offentlig sektor, industri och medtech.

Specialistområden: Systems Engineering, kravhantering, konfigurationsledning, integrerat logistikstöd, verksamhets­utveckling och utbildning.

Lasting impact: Vi bidrar till ett samhälle där tillgångar används på bästa möjliga sätt för att skapa en hållbar och säker framtid.

Adress: Sverigekontoret: Sandhamnsgatan 63C, 115 28 Stockholm & Norgekontoret: Arbins gate 2, Oslo.