Vi hälsar Carl Schéle välkommen till CAG

Livet på CAG, 2024-04-10

Vad fick dig att välja CAG Arete?

När jag väl gjorde mig tillgänglig för ett nytt jobb kontaktade en rekryterare mig. Jag gick på flera intervjuer för att få träffa olika företag. När jag till slut träffade Arete så fann jag det jag sökte. Jag hade bra samtal med konsultchef, VD och kommande kollega och upplägget kändes bekvämt. CAG Arete är familjärt och vänligt. Vi har bra förmåner och rätt arbetssätt. Sedan gillar jag att vi är ett stort bolag fast med mindre dotterbolag för då får jag det familjära och kan göra skillnad där jag är.

Det kan vara en utmaning att sitta ute hos kund och samtidigt bygga företagskultur och träffa sina kollegor. Här tar CAG verkligen hand om företagsbyggandet.

Vilken är din specialistkompetens?

Jag kan webb! Inte så mycket traditionell frontend som html, css och javascript utan mer det som händer i backend. Skulle det dock behövas kan jag hjälpa till med frontend också men främst arbetar jag i C#. Mina styrkor är att jag kan bygga system som stöttar redaktörer och frontendutvecklare i deras arbete. Integrationer och CMS-delarna kan jag också väldigt väl. Jag har arbetat mycket med Episerver/Optimizely och Umbraco. Det handlar ju om att bygga det som kund efterfrågar och som underlättar för redaktörerna i deras vardag.

Därför analyserar jag gärna webbsidor för att kunna göra dem bättre och förfina dem. Det gäller att göra granskningar ofta, gärna i varje sprint, och förbättra utifrån utfallet för att slippa den tekniska skuld som kan byggas upp och det kan jag hjälpa till med.

“CAG Arete är familjärt och vänligt”
Carl Schéle, Systemutvecklare

Vad ser du fram emot att lära dig mer om?

Jag skulle vilja lära mig mer om JavaScript och React eller något annat javascriptbibliotek och det skulle vara intressant att t ex integrera (Mobilt) BankID någon gång. Jag märker att det efterfrågas mer och mer.

Just nu sitter jag och pluggar Service Bus, Umbracos nya version för att sedan gå vidare med React eller Vue.

Vad gör du när du inte arbetar på CAG?

Jag spenderar mycket tid med familjen och det har blivit en del parkhäng och pulkaåkning under vintern. Jag har också återupptagit tennisen och spelar en del när jag inte är tennistränare åt en grupp. Jag spelade mycket tennis när jag var yngre så det är kul att börja om igen.

Jag är Djurgårdare och kollar mycket på fotboll och hockey. Har stått i klacken sedan barnsben men numera är det familjeläktaren som gäller när alla vänner också har skaffat barn.

Några dolda talanger besitter jag också bl. a. hjälper jag en kompis då och då med att renovera. Vågar påstå att jag är riktigt bra på att snickra och måla! Sen har jag arbetat som kock och bagare vilket gör att jag är duktig på att laga mat och baka. Favoritmaträtten är något med skaldjur men jag tackar aldrig nej till potatisgratäng och oxfilé!

Bolag: CAG Arete

Grundat: 1987, del av CAG sedan 2005.

Branscher: Bank, försäkring, handel samt offentlig verksamhet

Specialistområden: Systemutveckling Microsoft, BI/EPM-lösningar, Modern Workplace-plattformar och agilt ledarskap

Lasting impact: Det som driver oss alla på CAG Arete, är att ständigt utvecklas. Vårt mål är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Adress: Kungsgatan 37, 111 56 Stockholm

Kontakta oss om du vill veta mer

Helena Grimfors

Konsultchef

CAG Arete

+46 (0)73 415 93 50